Overslaan en naar de inhoud gaan

Sportieve ondertekening samenwerking De Zijlen en SportClub Veendam

Door op donderdag, 18 oktober, 2012 - 13:26

SAMENWERKEN - Vrijdag 19 oktober ondertekenen bestuurder Hetty de With van De Zijlen en directeur Piet Scholtens van de SC Veendam een samenwerkingsovereenkomst.

De afgelopen maanden hebben mensen met een verstandelijke beperking, ondersteund door De Zijlen, schoonmaakwerkzaamheden verricht in en rondom het Gjaltema-stadion aan de Langeleegte. Voor de schoonmakers is het mooie aan deze locatie natuurlijk het gebouw zelf, maar ook de interactie met de spelers en overige medewerkers van SC Veendam.

Vrijdag wordt deze succesvolle samenwerking bekrachtigd met de ondertekening van een overeenkomst. De samenwerking symboliseren we door middel van een sportieve handeling van sportmensen en schoonmakers samen.
De Zijlen wil graag dat mensen met een beperking meedoen in de samenleving. De samenwerking met SC Veendam sluit hier heel goed bij aan. Voor de de club past dit goed in de ambitie van het maatschappelijk verantwoord ondernemen; het bieden van werkplekken aan mensen met eenverstandelijke beperking met doel hen een eigen plek in de maatschappij te geven. Voetbal is passie en het is ook met inzet en enthousiasme dat beide partijen hier met succes samenwerken.