Overslaan en naar de inhoud gaan

Emma's Feest met Ingeborg Elzevier e.a. in vanBeresteyn

Door op vrijdag, 19 oktober, 2012 - 15:00

THEATER - Emma's Feest was hét theaterfeest van het afgelopen seizoen. Ingeborg Elzevier, Bram van der Vlugt en Wouter de Jong staan samen op de planken in een speciaal voor hen geschreven komedie. Een ontroerende komedie over een kleinzoon die opkomt voor zijn oma, die na veertig jaar van de ene op de andere dag ontslagen wordt als werkster bij de flamboyante oud-minister Kalsbeek. Met behulp van belastend materiaal tegen de oud-minister weet hij hem te dwingen alsnog voor zijn oma een waardig afscheid te organiseren. De regie is in handen van Ignace Cornelissen, wiens voorstelling Oog om Oog de Toneel Publieksprijs 2010 won. Dit seizoen is de laatste tour van deze voorstelling die na een succesvol seizoen nu in reprise is.

Voorafgaand aan de voorstelling bestaat de mogelijkheid deel te nemen aan de voorbespreking. Eén van de acteurs, Wouter de Jong zal in Veendam de voorbespreking verzorgen. Er zal worden ingegaan op de keuze van het stuk, de regie en de acteurs. Ervaring heeft geleerd dat een klein beetje voorkennis zorgt voor nog meer kijkplezier.
Wouter de Jong werd bekend bij het grote publiek door zijn rol als Milan in Goede Tijden Slechte Tijden. Verder was Wouter te zien in televisieseries als Oppassen , Single en Flikken Maastricht .

Vrijdag 26 oktober
Aanvang voorbespreking: 19.15 uur, de voorstelling begint om 20.15 uur
Reserveren via www.vanberesteyn.nl of 0598 634566

Cultuurcentrum vanBeresteyn
Museumplein 5a
9641 AD Veendam