Overslaan en naar de inhoud gaan

Zaalvoetbal in Veendam

Door op zondag, 14 oktober, 2012 - 17:26

ZAALVOETBAL - Afgelopen week is erin de hoofdklasse niet gespeeld. De overgangsklasse werd wel gespeeld en daar vielen een paar uitslagen op die ik niet had verwacht. Xelvin verloor met 6-1 van HLB Nannen dat nog geen wedstrijd had gewonnen en Nagel scoorde vier maal. Clias dat ook nog puntloos was versloeg Glasgarage met 7-2 door ondermeer 4 doelpunten van Nienhuis. In een leuke wedstrijd verloor J. Meijer van Pizza Mamma Mia met 4-2 en lijkt Pizza Mamma Mia weer mee te doen om de bovenste plaatsen. Sandra's Hairstudio was veel te sterk voor van Ringh/Goudenschaar en won met 4-0 mede door drie doelpunten van Wachtmeester. O.G.Team 2 en Eetcafe Rembrandt vochten om de eerste plaats, want beide ploegen waren nog ongeslagen. O.G.Team won met 4-1 en was ook beter dan de tegenstander dat ook nog Steenge zag vertrekken met twee keer geel.

In de eersteklasse staat Grandcafe Rembrandt bovenaan na een 8-2 overwinning op Boomkwekerij Bijmolt. Ook B&M won, maar met moeite van ZTK met 5-4 en had het geluk dat Danny Bats in vorm was door drie keer te scoren. Euromail won met 6-0 van Bareveld dat wel kansen had, maar elke keer weer stuitte op gelegenheids doelman de Valk van Euromail. Een spannend duel was QB-VIB dat eindigde in 3-3.

Vireau bloemen won in de tweedeklasse zijn eerste wedstrijd van Afterbeat met 6-2 en daardoor blijft Afterbeat nog puntloos net als Buurke dat reglementair verloor met 5-0 van Partycentrum Joenne, omdat het geen team binnen de lijnen kon brengen. Fysio Jan Veen liet twee punten liggen tegen FC. Titanium dat heel goed tegenstand bood en zodoende een gelijkspel verdiende: 3-3. Glasgarage 2 dat kampioen wil worden in deze klasse verloor met 3-1 van Team Carambole dat daardoor nu derde staat.

In de derdeklasse verloor DWS/ v.d. Kooi ook zijn derde wedstrijd. Nu werd verloren van Avebe met 8-5 en Dussel scoorde vijf keer. Een spannende wedstrijd was GHV/Axinte tegen Warmteservice dat werd gewonnen met 2-1 door GHV/Axinte. NVL won met 4-1 van FC Reyes en blijft daardoor tweede achter de Beste Hypotheek dat eigenlijk te sterk is voor deze klasse nu men erg aan verjonging heeft gedaan. Van de Veen Kantoormeubelen verloor met grote cijfers van Smurfit/ Kappa dat veel spelers kwijt raakte, maar inmiddels weer op sterkte is: 10-1.