Overslaan en naar de inhoud gaan

Verkeershinder A7 Groningen richting Nieuweschans

Door op dinsdag, 16 oktober, 2012 - 09:24

A7 - Rijkswaterstaat voert van donderdag 18 oktober 11.00 uur tot vrijdag 19 oktober 07.30 uur asfalteringswerkzaamheden uit aan de A7 ter hoogte van Foxhol en Nieuweschans. Voor het verkeer is tijdens de werkzaamheden één rijstrook beschikbaar. Ter plaatse van de werkzaamheden geldt een verlaagde maximumsnelheid van 70 kilometer per uur.

Afsluiting opritten
In verband met de werkzaamheden is oprit Foxhol (nr. 40) afgesloten voor verkeer vanuit Groningen richting Winschoten van donderdag 18 oktober 20.00 uur tot vrijdag 19 oktober 06.00 uur. Het verkeer wordt omgeleid via de Rijksweg West en toerit Hoogezand (nr. 41). Gele borden geven de omleidingsroute aan. Tijdens de werkzaamheden moet het verkeer rekening houden met een langere reistijd.

Weersgevoelige werkzaamheden
Afhankelijk van de weersomstandigheden en het verloop van de werkzaamheden kunnen de werkzaamheden korter of langer duren.

Regulier onderhoud
Het betreft regulier onderhoud dat het wegennet periodiek nodig heeft, zoals asfaltering, markering, onderhoud aan de vangrail en bewegwijzering. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.