Overslaan en naar de inhoud gaan

Unieke Oosterse winkel opent deuren in Veendam

Door op donderdag, 11 oktober, 2012 - 22:53

OOSTERS - Na ruim tien jaar verruilt Mustafa Ozyurt zijn Turkse winkel Osman Gazi aan de Jacob Bruggemalaan in Veendam voor iets nieuws. Op zaterdag 13 oktober opent hij op feestelijke wijze de deuren van MultiPazar, een winkel met louter Oosterse producten. MultiPazar gaat zich vestigen in het voormalige bankgebouw van SNS Bank, midden in het centrum van Veendam.

Iets nieuws
De afgelopen tien jaar merkte Ozyurt dat zijn klantenkring steeds groter en gevarieerder werd. "In het begin trok ik alleen klanten van Turkse afkomst en die waren slechts geïnteresseerd in Turkse producten", legt Ozyurt uit. "Maar na verloop van tijd wisten steeds meer Nederlanders, Javanen, Surinamers, etc, mijn winkel te vinden, waardoor de vraag naar andere Oosterse producten toenam. Uiteindelijk ben ik uit mijn jasje gegroeid en besloot ik een nieuwe en grotere winkel te openen in het centrum van Veendam, gericht op Oosterse specialiteiten in de breedste zin van het woord".

Breed assortiment aan Oosterse producten
Ozyurt ziet deze nieuwe stap als een grote uitdaging en hoopt zijn goede naam, die hij de afgelopen jaren heeft opgebouwd, voort te zetten. "Met MultiPazar denk ik een winkel te openen die uniek is in zijn soort", zegt de Veendammer ondernemer. Hierbij benadrukt hij dat MultiPazar zich niet alleen richt op de Turkse markt. "Uiteraard kunnen de liefhebbers van Turkse producten nog steeds bij ons terecht. Maar ons assortiment kenmerkt zich door een breed scala aan unieke en kwalitatief uitstekende producten, die een absolute must zijn voor liefhebbers van de gehele Oosterse keuken".

Feestelijke opening door burgemeester Meijerman
Op zaterdag 13 oktober zal MultiPazar voor het eerst de deuren openen. De officiële opening wordt om 10.00 uur verricht door Ab Meijerman, burgemeester van Veendam. Ozyurt hoopt dat een groot en breed publiek zijn winkel weet te vinden aanstaande zaterdag. "Gedurende de hele dag kan men gratis genieten van vers bereide Oosterse heerlijkheden. Tevens hebben wij een flink aantal scherpe aanbiedingen waarmee iedereen op voordelige wijze kennis kan maken met de verrassende en smaakvolle Oosterse keuken".