Overslaan en naar de inhoud gaan

Zaalvoetbal in Veendam

Door op dinsdag, 9 oktober, 2012 - 07:59

VOETBAL - In de hoofdklasse gaat TTK alleen aan de leiding met 3 overwinningen. Vrijdag won TTK van Adviesunie met 6-4 en blijft Adviesunie nog zonder punten na drie wedstrijden. MLS won na een spannend begin alsnog met 9-3 van Tis Smid met vijf doelpunten van Brust. Ucarcars en O.G.Team speelden gelijk met 3-3 nadat Ucarcars met 2-0 voor stond. Beauty Salon Jannie verloor zijn eerste wedstrijd van Visser Chauffeursdient met 4-3. Het werd een prima wedstrijd die goed werd geleid door scheidsrechter Tienkamp.

De overgangsklasse kan dit seizoen weleens een spannende klasse worden. Veel teams zijn aan elkaar gewaagd. Glasgarage 1 won simpel van J.Meijer met 8-2 dat geen wissels had en waar J. Meijer zelf moest meedoen. Pizza Mamma Mia won met moeite met 3-2 van Sandra's Hairstudio, dat na een achterstand van 3-0 sterk terug kwam. Maar doelman Osings pakte op het laatst alles en voorkwam daarmee een gelijk spel.

Xelvin won met 6-4 van Clias dat zelfs met 3-0 voor stond en waar Nienhuis vier maal scoorde, maar daarna sloeg Xelvin toe en pakte alsnog de punten. Eetcafe Rembrandt won met 4-1 van HLB Nannen dat een moeilijk seizoen te gemoet gaat. Vorige week nog koploper en nu met 12- 3 verliezen overkwam v.Ringh/Goudenschaar tegen O.G.Team 2 dat nu drie wedstrijden won.

In de eersteklasse speelde Rainbow Events twee wedstrijden en dat leverde vier punten op. Eerst werd er gewonnen van B&M met 7-2 en werd er gelijk gespeeld tegen Grandcafe Rembrandt dat zonder wissel speelde met 1-1. Draaier Schilders blijft maar winnen en heeft nu 41 doelpunten voor en nul tegen. Nu werd VIB met 6-0 naar huis gestuurd. Middenmoters Euromail en QB maakten er een leuke wedstrijd van en werd uiteindelijk gewonnen door Euromail met 7-5 en Brondijk scoorde vijf goals.

In de tweedeklasse speelden Glasgarage en Partycentrum Joenne met 7-7 gelijk. Ook bij Calker/Heikens tegen Vireau Bloemen werd veel gescoord en won uiteindelijk Calker/Heikens met 8-7 en speelden Fc.Titanium en Team Carambole met 4-4 gelijk. Afterbeat blijft puntloos door weer met grote cijfers te verliezen en nu van Fysio Jan Veen dat tot nu toe alles nog won. Buurke verloor in de laatste minuten van Kruit en Kramer met 3-1. Twee wedstrijden werden in de derdeklasse gespeeld op vrijdag in de Wildervanckhal en daar won v/d. Veen Kantoormeubelen met 3-0 van Broekema en Beste Hypotheek won met 7-3 van Smurfit/Kappa.