Overslaan en naar de inhoud gaan

Summerfun nieuwe stijl organiseert een Griezeltocht

Door op woensdag, 10 oktober, 2012 - 14:00

Tekst: FunTeam

NIEUWE LOOK - Summerfun 2012 was weer een daverend succes. Het FunTeam van welzijnsinstelling Compaen was de hele zomervakantie met vrijwilligers en maatschappelijke stagiaires in touw om de kinderen van 6 t/m ± 14 jaar een actieve en gezellige zomervakantie te bezorgen. Ook organiseerden ze weer een aantal activiteiten voor het hele gezin.

Om in de toekomst nog meer kinderen aan Summerfun mee te laten doen, en nog meer aandacht te hebben voor jongeren, is tijdens de zomervakantie besloten om o.a. met een nieuwe look te kijken naar de toekomst, naar 2013. Zo is er om te beginnen een nieuw logo ontworpen met blitse kleuren, zonder toeters en bellen. Gewoon lekker stoer en strak! Van het zonnetje is op de laatste dag van Summerfun afscheid genomen, die is verdwenen achter de horizon en zien we niet meer terug in 2013.

Maar voor het zover is kan er kennisgemaakt worden met Summerfun nieuwe stijl, want in de herfstvakantie organiseert het FunTeam weer een activiteit voor het hele gezin. Op zaterdagavond 27 oktober is er een Griezeltocht naar een boek van Paul van Loon, vertrek vanaf het Scouthuus in Borgerwold.

Meer informatie staat op de site: www.summerfuninveendam.nl