Overslaan en naar de inhoud gaan

Finaledag - Bedrijven Tennis Toernooi 2012

Door op maandag, 8 oktober, 2012 - 10:20

Tekst Tennisclub Veendam

TENNIS - Het zeer goed bezet Bedrijven Tennis Toernooi van de TC Veendam loopt tegen het eind. Zondag 14 oktober vanaf 14.00 uur zullen de laatste wedstrijden worden gespeeld en zullen de winnaars bekend worden gemaakt van het lange seizoen.

Het toernooi, voor de 2e keer in successie georganiseerd, begon op 11 mei. Gespeeld werd op de vrijdagavonden. Tijdens de zomervakantie werd er niet gespeeld. Zondag a.s. zullen dan de uiteindelijke winnaars bekend worden.

In de Damespoule bleef het lange tijd zeer spannend. Tot voor kort gingen vier teams nog gelijk op. De onderlinge partijen brachten toch meer tekening in de strijd. Op dit moment wordt het klassement aangevoerd door Meijer Zorgbeheer die puntgelijk staat met L.M.N.G (Longartsen Maatschap Noord-oost Groningen). Voor de 3e plaats strijden Lathina "Complete for Women en Mark B.V.

Ook in de Mix-poule is nog steeds de beslissing niet gevallen. Op dit moment wordt deze poule aangevoerd door Mobilectra, met Alders Makelaars op een tweede plaats. Derde staat Tandartspraktijk Bocht Oosterdiep. Alders Makelaars is inmiddels uitgespeeld. Op de finaledag staat nog een treffen gepland tussen de nummers 1 en 3. Tandartspraktijk Bocht-Oosterdiep zal dit onderling treffen moeten winnen wil men als eerste eindigen. Kortom het kan nog alle kanten op.

In de Heren-poule lijkt BJJ Logistics/Transportopdracht.nl de overwinning te pakken, maar ook dit is nog niet zeker. Op dit moment staat men 3 punten voor op D66 en 5 punten voor op Valkema Sport en Handelsonderneming Leon Mulder. Komende zondag treffen alle teams elkaar in twee wedstrijden. Dit belooft een spannende strijd te worden.

Direct na de laatste wedstrijden zal over worden gegaan tot de prijsuitreiking gevolgd door de traditionele BBQ.

Aan het Bedrijven Tennis Toernooi werd deelgenomen door 37 teams. Uit de geruchten in de wandelgangen kunnen we de conclusie trekken dat het volgend jaar nog meer teams aan dit succesvol toernooi zullen gaan deelnemen. Iedereen is zeer enthousiast en kijkt met plezier uit naar een volgende editie


Klik op afbeelding voor groter afbeelding


Klik op afbeelding voor groter afbeelding