Overslaan en naar de inhoud gaan

Maandagavond 1 oktober SC Cambuur - SC Veendam Voorbeschouwing Gert Heerkens

Door op maandag, 1 oktober, 2012 - 11:31

Nieuwsbrief SC Veendam

Voorbeschouwing Gert Heerkes
‘Wij staan er op zich goed voor. We zijn goed uit de wedstrijd tegen AZ gekomen in die zin dat wij in Alkmaar geen blessures hebben opgelopen. Nadien hebben we prima getraind. In Cambuur Leeuwarden wacht ons vanavond een mooie, maar zeker ook zware tegenstander. Het is een stabiele en ervaren ploeg, die momenteel vooral via Michiel Hemmen gemakkelijk scoort. Ik heb echter veel vertrouwen in ons centrale verdedigingsduo, dat zich donderdagavond prima weerde tegen de gevaarlijke AZ-spits Jozy Altidore. En verder zal het zo zijn dat ons elftal qua samenstelling niet wezenlijk anders zal zijn dan in de duels tegen FC Emmen en AZ.'

De afwezigen
Doelman Robbert te Loeke, verdediger Angelo Cijntje en aanvaller Menno van Elsas zijn vanavond niet beschikbaar voor trainer Gert Heerkes. Hetzelfde geldt voor verdediger Luis Pedro, die momenteel nog is geschorst.
Van Te Loeke kan worden gezegd dat hij vandaag mag starten met zijn revalidatieproces na de recente herniaoperatie. Onze nieuwe doelman Jordan Snatiago zal vanavond voor het eerst in onze eigen Langeleegte op de bank zitten als stand-in voor Theo Timmermans. Tegen AZ was hij ook al van de partij.

Voetbalkamp in herfstvakantie
Tijdens de afgelopen zomervakantie hield SportClub Veendam twee weken achter elkaar een Voetbalkamp voor spelers van 7 tot en met 16 jaar. Dat werd een groot succes, zodanig dat de club tijdens de komende herfstvakantie (maandag 22 tot en met vrijdag 26 oktober) opnieuw zo'n Voetbalkamp houdt. De spelers en technische staf van SC Veendam werken wederom mee aan dit evenement, dat onder supervisie staat van assistent-trainer en tevens videoanalist Henk Blijham.
Deelname aan het Voetbalkamp kost 70 euro, inclusief lunch, een shirt van SC Veendam en twee toegangskaarten voor de wedstrijd SC Veendam-Fortuna Sittard op vrijdag 9 november. De vijf voetbaldagen duren van 9.30 tot 15.30 uur.
Opgave of meer informatie: scveendamvoetbalkampen@hotmail.nl


Theo ‘Man of the Match'
Theo Timmermans werd tijdens onze laatste thuiswedstrijd uitgeroepen tot Man of the Match. Dit via de sms-actie onder de toeschouwers aan onze Langeleegte. Onze doelman speelde een uitstekende wedstrijd tegen AGOVV die ons mede dank zij zijn prestaie drie punten opleverde. Op de foto krijgt hij de bos bloemen overhandigd door Willem Molema, voorzittervan de vereniging Oud SC Veendam.