Overslaan en naar de inhoud gaan

Start cursus nordic walking in Veendam

Door op vrijdag, 28 september, 2012 - 15:01

WANDELEN - Maandag 29 oktober 2012 start een nordic walking cursus in Veendam. De les start om 19.00 uur voor de Sorghvliethal (Jan Salwaplein 3) in Veendam. De cursussen worden georganiseerd in het kader van de sportstimuleringsregeling, het Nationaal Actieplan Sport en Bewegen (NASB).

Gewoon lopen met stokken is natuurlijk simpel, maar om op de juiste manier te kunnen lopen met nordic walking poles is een goede techniek en ritme nodig. De clinic is bedoeld voor beginners én mensen die hun techniek wat willen opfrissen. De cursus (zes lessen) wordt gegeven door Kaety Tack (Nordic Walking Centrum Oost Groningen). In Veendam wordt op 29 oktober, 5, 12, 19, 26 november en 3 december gelopen.

Kosten voor deelname aan de cursus bedragen €25, - te voldoen bij de eerste les. Dit is inclusief gebruik van poles. Poles zijn te leen, maar u mag ook uw eigen poles meenemen. Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een consumptie. De consumptie is voor uw eigen rekening. We raden u aan om stevige en platte schoenen te dragen en sportieve kleding.

Hebt u zin gekregen om deel te nemen, meldt u dan aan vóór 18 oktober door te mailen naar jorike.oldeloohuis@dekompanjie.nl of annewil.schreuder@dekompanjie.nl of bel 0598-652304. Bij uw aanmelding a.u.b. doorgeven of u wel of niet over eigen poles beschikt. Meld u snel aan, want vol = vol.