Overslaan en naar de inhoud gaan

Javier Guzman in vanBeresteyn nog enkele kaarten beschikbaar

Door op vrijdag, 28 september, 2012 - 12:03

THEATER - Op vrijdag 5 oktober komt cabaretier Javier Guzman naar Veendam om in vanBeresteyn zijn voorstelling Oorverdovend te spelen. Een avondvullend programma dat stemt tot nadenken. Javier belicht een maatschappij, onze maatschappij op drift,. Een samenleving die niet samen lijkt te willen leven. Geschreeuw op straat, in de winkel, op de radio, op televisie, het internet en zelfs in de Tweede Kamer. Iedereen schreeuwt, roept, gilt. En niemand luistert. Gaat Guzman over iedereen heen schreeuwen of gaat hij juist zachter praten? Vraagt hij zich weer van alles af of komt hij nu eens met oplossingen?
Guzman is flink op stoom met zijn vijfde avondvullende programma. Bijna alle voorstellingen die hij speelt zijn uitverkocht. Iets wat in Nederland op dit moment maar een handvol cabaretiers voor elkaar krijgt. Voor de voorstelling in vanBeresteyn zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Reserveren kan via www.vanberesteyn.nl of 0598- 634566. Kaarten halen bij de theaterkassa op de eerste verdieping in het Cultuurcentrum kan natuurlijk ook.