Overslaan en naar de inhoud gaan

MHC Daring sluit 3 jarig sponsorcontract af met Valkema Sport Veendam

Door op donderdag, 27 september, 2012 - 15:25

Tekst Wim de Vries, MHC Daring

BRUISEND - Een sportclub kan tegenwoordig niet meer zonder sponsoring. Zeker niet een hockey club waar een keeper als snel een uitrusting heeft van boven de 2000 euro.

MHC Daring is er trots op haar materiaal goed voor elkaar te hebben. Het is niet alleen een mooie uitstraling dat belangrijk is, maar nog belangrijker is veiligheid!

Valkema sport speelt voor ons een belangrijke rol door scherpe prijzen en kortingen te bieden op het benodigde veldmateriaal. Ook sponsort hij de kleding voor de juiste uitstraling van de trainers en eerste teams.

Daarnaast zal het assortiment voor de hockeysport sterk worden uitgebreid, zodat zowel beginnende spelers voor een mooi budget kan starten maar ook geoefende spelers in zijn wensen worden bedient.

MHC Daring begrijpt dat in deze economische tijden niet alleen de vereniging het financieel moeilijker heeft maar iedereen. Daarom hebben wij samen met Valkema sport meerdere acties bedacht waar de vereniging, de leden, en Valkema allemaal profijt van kunnen worden.

Hierdoor blijft het ook aantrekkelijk voor een sponsor om een club te blijven steunen en leden om bij een sponsor te kopen.

Dit werkt zo goed dat andere partijen zich soms melden met speciale acties gericht op leden waar de vereniging ook wat aan heeft. Voorwaarde is wel dat persoonsgegevens of leden bestanden nooit beschikbaar worden gesteld aan derden.

MHC Daring, al jaren bruisend en midden in de samenleving.