Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuw zaalvoetbalteam VWC wint ook hun tweede wedstrijd

Door op vrijdag, 28 september, 2012 - 21:00

DOELSTELLING - BeautySalonJannie/VWC is een nieuw zaalvoetbalteam dat uitkomt in de hoofdklasse van de interne zaalcompetitie van V&Z Veendam. Vorig seizoen ontstond er een idee van een aantal vrienden om een eigen team op te zetten. Toen bleek dat Beautysalon Jannie wel oren had naar de sponsoring van dit team, werd dit idee werkelijkheid.

Deze vriendengroep had al de nodige ervaring opgedaan met het spelen van zaalvoetbal. Alle spelers die nu voor BeautySalonJannie/VWC uitkomen speelden voorheen ook in de interne zaalvoetbalcompetitie van V&Z Veendam. Maar ieder voor een ander team.

Naast het plezier in het voetballen willen ze ook voor de prijzen gaan. "Met de samenstelling van dit team denken we dit te kunnen bewerkstelligen", aldus de aanvoerder Sven van Dam.

Sander en Jannie Jaegers, de trotse eigenaren van Beautysalon Jannie in Wildervank, vinden het mooi om te zien dat deze groep nu samen speelt in plaats van tegen elkaar. Ook op het veld hebben de vrienden regelmatig tegenover elkaar gestaan.

Iedere speler heeft een voetbalverleden en voetbalt nog steeds bij Veendam 1894 of voor VV Wildervank. Vandaar ook dat aan de naam BeautysalonJannie 'VWC' is toegevoegd. Deze letters staan voor ‘Veendam Wildervank Combinatie'.

De sponsor, en tevens coach, Sander Jaegers is samen met zijn technische staf (leider Jan Hollemans en grensrechter Shailesh Drent) over de doelstelling van dit seizoen heel duidelijk: "we willen kampioen worden".

BeautySalonJannie/VWC is goed op weg. Reeds na de eerste twee gespeelde en ook gewonnen wedstrijden staan ze mede bovenaan in de hoofdklasse.

Zie ook ons verslag Zaalvoetbal van 26 september.