Overslaan en naar de inhoud gaan

Homecoming Nederland komt naar Veendam

Door op woensdag, 26 september, 2012 - 21:50

GOSPEL - Op zaterdag 10 november komt het programma van HomecomingNL naar Veendam. Met nog 7 andere formaties maken ze hun opwachting in het prachtige theater vanBeresteyn in Veendam. Homecoming is een Southern Gospel muziek wat is over komen waaien uit Amerika. De sfeer, het enthousiamse en de ontspannen professionaliteit van homecoming is van hoge kwaliteit. Homecoming Nederland bestaat uit een grote groep enthousiaste zangers, zangeressen en musici uit de wijde omgeving van Emmen, Stadskanaal en Veendam.. Zij zijn geïnspireerd door de muziek van Bill en Gloria Gaither uit Amerika. Het koor is samengesteld uit ca. 40 zangleden en 12 muzikanten. Een uniek gezelschap met een herkenbare Homecoming sound uit Noord Nederland. Het enige waar zij voor gaan is Gods grootheid door zang en muziek laten klinken, in de hoop en verwachting dat u bemoedigd wordt en wellciht God (beter) leert kennen. Tijdens het programma werken naast het koor ook 7 verschillende artiesten mee in verschillende samenstellingen en formaties.

The Shaped Notes voorheen Freedom Song brengt Gospel in meerstemmige harmony. Gospel4U, een aanstekelijke mix van southern gospel en worship met een krachtige boodschap van geloof in het kort. Metanoya, een close harmony-groep, bestaande uit elf leden. Ze zingen zowel a cappella als met pianobegeleiding. Daan Kroeze en band hebben ons wat te vertellen. Zijn Nederlandse nummers hebben velen al geraakt. Daan weet op een originele wijze regels uit de Bijbel te combineren met zijn eigen ervaringen. De band Profile, een country gospelgroep uit Nederland, die zeer Amerikaans klinkt. Gospelformatie "U-Turn" roept samen met het Australische gebodsbord "U-Turn" op d.m.v. melodieuze liederen en persoonlijke getuigenissen een radicale ommekeer in hun leven te maken voor onze Heer! De true desire vocalband, een enthousiaste groep muzikanten die hun talenten willen bundelen om mensen te kunnen bemoedigen door middel van Gospel muziek.

Een enorm gevarrieerd programma wat echt de moeite waard is om te boeken. Als u van southern gospel houdt, dan mag u dit niet missen. De kaart verkoop is ondertussen al gestart en loopt via het theater van Beresteyn in Veendam www.vanberesteyn.nl

Het begint om 19.30 uur.