Overslaan en naar de inhoud gaan

Zaalvoetbal in Veendam

Door op woensdag, 26 september, 2012 - 10:33

ZAALVOETBAL - In de hoofdklasse is ook de eerste ronde gespeeld. TTK won van Kuiper met 4-2. Ucarcars tegen Visser was een leuke spannende wedstrijd en werd verdient gewonden door Ucarcars met 5-3. MLS had het tegen het gepromoveerde Sportcentrum Ron Haans en kwam in de laatste minuut nog op gelijke hoogte en zodoende werd het 5-5. Beauty Salon Jannie won van Tis Smid met 6-3. O.G. Team -Advies Unie was een spannende, maar ook een harde wedstrijd en werd door twee doelpunten van Ploeger gewonnen door O.G.Team met 2-1.

In de eerste klasse vielen wederom veel goals. QB -Bareveld werd 10-2 en Draaier Schilders won met 13-0 van Euromail en voor Draaier scoorde Zuurman zes maal. ZTK verloor deze week tweemaal en wel met 5-2 van Sportplein en met 11-3 van Grandcafe Rembrandt, dat dit jaar hoge ogen gooit en een leuke wedstrijd was. B&M-VIB Netwerken dat uit eindelijk werd gewonnen door B&M met 4-3.

In de tweedeklasse verloor Klussenfabriek ook zijn tweede wedstrijd met 3-1 van Fysio Jan Veen. Nieuwkomer Kruit en Kramer doet het goed en won ook nu weer met 9-3 van Fc.Titanium. Glasgarage 2 won met 7-3 van Buurke Bestrating en nieuwkomer Partycentrum Joenne won ook weer en met 11-2 van Afterbeat. V.Calker/Heikens speelde gelijk tegen Carambole met 3-3.

De derdeklasse dat dit seizoen is samengesteld uit teams die veel oudere spelers hebben werden vier wedstrijden gespeeld. Beste Hypotheek won van DWS v.d Kooi met 7-4. Broekem won van Fc.Reyes met 4-3 en Avebe won simpel met 3-0 van Warmteservice. NVL verloor verrassend van GHV/Axinte met 5-2. De  nieuwe scheidsrechters krijgen tot nu toe veel complimenten van de teams en hopen dat het zo door zet.