Overslaan en naar de inhoud gaan

Duitsers vieren 3 oktober feest in Veendam

Door op maandag, 24 september, 2012 - 21:10

EENWORDING - Op woensdag 3 oktober zullen er in gemeente Veendam, Pekela en Muntendam diverse arrangementen en activiteiten georganiseerd worden in het kader van de ‘Dag van de Duitse Eenwording'.

Golfarrangementen, een bezoek aan het schitterende Veenkoloniaal Museum, ontdekken en genieten in de Heemtuin in Muntendam, diverse mogelijkheden om te overnachten en nog veel meer. De Museumspoorlijn STAR laat zelfs speciaal op 3 oktober een trein rijden met historische rijtuigen. Kijk op www.veenkoloniaalmuseum.nl voor verdere informatie.

Ontstaan project ‘Veendam 3 oktober'
‘Het initiatief tot het project is ontstaan vanuit het Brainstorm Overleg Toerisme in de Veenkoloniën. Diverse ondernemers uit de gemeenten Pekela, Veendam, Stadskanaal en Muntendam hebben besloten de handen ineen te slaan en onze oosterburen op drie oktober van harte welkom te heten. Uiteraard kan ook door anderen gebruik worden gemaakt van de acties en arrangementen.

Deelnemers
Subtropisch Zwembad Tropiqua, Veenkoloniaal Museum, Natuurcamping Zomersbuiten, Golfclub de Compagnie, Heemtuuin en natuurpark, Hotel Parkzicht, Campercamping Borgerswold en de Museumspoorlijn S.T.A.R.


Folder downloaden