Overslaan en naar de inhoud gaan

SKV breidt Plus-Extra pakket uit met RTL Crime

Door op vrijdag, 21 september, 2012 - 14:53

Toevoeging nieuwe zenders
Nu wij ons televisiesignaal volledig uit Amsterdam ophalen kunnen wij ons televisie en radio aanbod weer aanvullen met de zenders die de afgelopen tijd waren verdwenen. Tevens hebben wij nu de mogelijkheid andere nieuwe zenders toe te voegen.

Eredivisie Live
Vanaf vandaag zijn alle 4 kanalen van Eredivisie Live ook in HD-kwaliteit te bekijken. Indien u een abonnement op Eredivisie Live heeft en een HD-geschikte digitale ontvanger kunt u deze zenders vinden op de kanalen 107 t/m 110.

Regionale zenders
Een aantal regionale zenders die wij de afgelopen tijd niet meer konden doorgeven zijn sinds vandaag weer terug. De volgende zenders zijn sinds vandaag vrij te ontvangen voor onze abonnees die digitaal kijken :
· TV Noord Holland
· TV L1mburg
· TV Flevoland
· TV Utrecht
· TV West
· Radio Noord
· Radio Drenthe

Nieuwe zenders
Per 1-10-2012 zullen wij het PLUS-Extra pakket uitbreiden met RTL Crime en Country & Horses TV. RTL Crime brengt zeven dagen per week, 24 uur per dag de beste misdaadprogramma's van eigen bodem en de beste buitenlandse crime series. Het aanbod bestaat uit zowel fictie als waargebeurde verhalen. Meer informatie over RTL Crime kunt u vinden op : http://www.rtl.nl/experience/rtlcrime/
Horse & Country TV biedt de vele fans van de paardensport en het buitenleven een zeer uitgebreid en gevarieerd programmaschema. De Nederlandse, ondertitelde versie van de zender combineert een mix van internationale sportwedstrijden, lifestyle en documentaire programma's met lokaal geproduceerde programma's over de wereld van de paardensport en het boeren- en buitenleven. Meer informatie is te vinden op : www.horseandcountry.tv

Onze complete zenderlijst met de bijbehorende kanaalnummers kunt u op onze website terugvinden. www.kabelnetveendam.nl