Overslaan en naar de inhoud gaan

Vandaag is ROOD! Groot dansfeest voor 55-plussers

Door op vrijdag, 21 september, 2012 - 16:20

DANSEN - Op dinsdagmiddag 2 oktober 2012 wordt van 14.00 - 16.30 uur een groot dansfeest voor 55-plussers georganiseerd met als thema ‘Vandaag is ROOD'!

Het dansfeest ‘Vandaag is ROOD' op 2 oktober 2012 voor alle 55 plussers van de gemeente Veendam e.o. vindt plaats in een sfeervol aangeklede Sorghvliethal van 14.00 uur tot 16.30 uur. Entree korte zijde bij grote ophaaldeur/zwembad kant!

Entree van het dansevenement is alleen gratis als de bezoekers met een rode hoed/pet/muts/strik/haarband etc. op verschijnen! Anderen betalen per persoon € 1,00 boete!

Verschillende dansstijlen, gegeven door drie dansdocenten, komen aan bod op deze swingende middag. Diskjockey Long Berry draait als vanouds muziek van Vera Lynn tot Abba!

Burgemeester Ab Meijerman van Veendam opent het feest op een passende wijze!

Oktober is uitgeroepen tot dansmaand. Vanuit de landelijke organisatie wordt per provincie een prijs uitgereikt voor het leukste en meest originele dansevenement. Veendam heeft vorig jaar met dit dansfestijn (landelijke actie ‘Mag ik deze dans van u?' van het Nederlands Instituut voor Sport & Bewegen) de Provinciale prijs van Groningen in de wacht gesleept.

Het dansfeest is een initiatief van de gemeente Veendam en het Ouderenwerk Compaen.