Overslaan en naar de inhoud gaan

Speel een concert mee met het Veenkoloniaal Symfonie Orkest

Door op woensdag, 19 september, 2012 - 18:14

VSO - Vorig jaar bleek het al een groot succes te zijn: Meespelen met het Veenkoloniaal Symfonie Orkest. Op zondagmiddag 4 november a.s. zal er wederom een podium geboden worden aan amateurs die een passie hebben voor het bespelen van een muziekinstrument.

Hierbij worden amateurs en leerlingen van muziekscholen een unieke kans geboden om een uitdagende en leerzame ervaring op te doen: een concert meespelen met het Veenkoloniaal Symfonie Orkest o.l.v. dirigent Lubertus Leutscher. Deze educatieve middag behoort tot één van de doelstellingen van het VKSO, nl. het stimuleren en het bevorderen van de muzikaliteit binnen de Veenkoloniën.

Om zich goed voor te kunnen bereiden, krijgen geïnteresseerden, na aanmelding, drie muziekwerken digitaal toegestuurd, zodat men de muziekwerken thuis kan instuderen. Dit keer is er gekozen voor muziekwerken van Brahms, Wagner, en de populaire filmmuziek ‘Pirates of the Caribbean'.

Voor de aanvang van het dertig minuten durende concert zal er die middag eerst gerepeteerd worden. Beginnende met individuele begeleiding en later met het voltallig orkest, bestaande uit ruim 80 orkestleden.

De repetitie begint om 13.30 uur - 16.30 uur. Aanvang concert 17.00 uur. Dit concert is gratis toegankelijk voor het publiek. 

Zie je het als een uitdaging om mee te musiceren met het Veenkoloniaal Symfonie Orkest?
Meld je dan snel aan! Deelname bedraagt € 10,00 incl. consumpties. Leeftijd speelt geen enkele rol, wel een dosis enthousiasme èn minimaal niveau B.

Belangstellenden met minimaal niveau B kunnen zich voor 21 oktober aanmelden bij: artistiekezaken@vkso.nu

De ‘Meespeelmiddag' wordt gehouden in de Grote Kerk, Raadhuisstraat 8 / Torenstraat 80 te Wildervank