Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuw reeks live uitzendingen radioprogramma Blueprint Radio Parkstad

Door op donderdag, 20 september, 2012 - 12:10

RADIO PARKSTAD - Op vrijdag 28 september start een nieuwe reeks live uitzendingen van het roots radioprogramma Blueprint vanuit de foyer van theater vanBeresteyn in Veendam. Deze keer met live sessies van de uit New York afkomstige Patrick Crowson en Josh Allen en Royal Wood uit Toronto, Canada. Zoals altijd is publiek welkom en is de toegang gratis. Het uitzendtijdstip is van 17.00 - 19.00 uur. Via de live stream op www.rtv-parkstad is het programma live te beluisteren en verder de hele week op http://www.rootsparadise.nl/blueprint/index.php  

Josh Allen
Josh Allen is een singersongwriter uit New York die samen met zijn broer Todd de band The Meanwhiles oprichtte. Deze band maakte tot nu toe 2 cd's en onlangs verscheen Allen's debuut solo plaat "Wonder City'. In september is hij samen met zijn collega en vriend Patrick Crowson op een Europese promotie toer. Josh Allen is tevens de producer van Patrick Crowson's solo platen.
http://www.jallenmusic.com/

Patrick Crowson
Patrick Crowson is eveneens afkomstig uit Brooklyn, New York. Zijn debuut cd uit 2006 kreeg lovende recensies en recent verscheen zijn 3e cd "A Mile Past The Dead End', opnieuw geproduceerd door zijn collega en vriend Josh Allen.
http://www.patrickcrowson.com/

Royal Wood
In 2008 en 2009 toerde Royal Wood door Nederland om zijn cd "A Good Enough Day' op Rounder Records te promoten. De plaat werd geprezen door de pers en maakte hij zijn opwachting op het grote Take Root Festival in Groningen. Opnieuw toert Royal Wood door Nederland om zijn nieuwe cd ‘We Were Born To Glory' te promoten. De cd bereikte de top 25 in Canada en de single van de plaat stond drie weken op nr.1 op de nationale radiozender CBC. Royal Wood was genomineerd als "Songwriter Of The Year" in Canada en zijn nummers werden gebruikt in o.a. de tv serie Grey's Anatomy.
http://www.royalwood.ca/