Overslaan en naar de inhoud gaan

Beat2Beat bij Piets weerbericht op SBS6

Door op zaterdag, 15 september, 2012 - 14:19

BEAT2BEAT - Op donderdag 13 september jl. heeft Percussion Band ‘Beat2Beat' opgetreden tijdens het NK Autotrek in Oude Pekela. Fragmenten van hun optreden is opgenomen in ‘Piet's Weerbericht' van SBS6.

Beat2Beat is een slagwerkgroep wat in 2008 is opgericht en staat onder leiding van lead percussionist Jan Doddema. Als onderdeel van Harmonieorkest Voorwaarts Veendam heeft het regelmatig opgetreden in cultuurcentrum vanBeresteyn. Daarnaast treedt het regelmatig op tijdens evenementen binnen en buiten Veendam.

Om het het NK Autotrek in Oude Pekela muzikaal op te luisteren is Beat2Beat benaderd door de organisatie. Tijdens het evenement werden opnames gemaakt voor ‘Piet's Weerbericht' van SBS6. In de opname is een fragment opgenomen met een spelende Beat2Beat en werd één van de leden geïnterviewd. De opnames zijn dezelfde avond om 22:50 uur uitgezonden op SBS6 en zijn nu nog terug te kijken op http://www.pietsweer.nl/2012/default-1187/.

Meer informatie over Percussion Band ‘Beat2Beat' is te vinden op hun eigen website www.beat2beat.nl. Binnenkort zal hier ook een foto van de groep samen met Piet Paulusma geplaatst worden.