Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwsbrief SC Veendam

Door op donderdag, 13 september, 2012 - 18:31

Nieuwsbrief SC Veendam 

Voorbeschouwing Gert Heerkes wedstrijd van vrijdagavond
‘Ik denk dat wij er goed op staan. We hebben een prima trainingsweek achter de rug, zij het dat het oefenduel tegen Jong FC Zwolle wat minder was. De selectie is fit met die aantekening dat alleen Niek Loohuis niet geheel klachtenvrij is. Een laatste test moet uitwijzen of hij inzetbaar is.
We spelen tegen AGOVV en ik denk dat beide ploegen qua niveau dicht bij elkaar liggen. AGOVV heeft de laatste weken goede resultaten neergezet tegen Sparta en De Graafschap, dus ik denk dat het een spannende wedstrijd gaat worden. Wij gaan in ieder geval voor de winst, ik vind dat wij dit ook verplicht zijn tegenover ons eigen publiek.'

Aanvang: 20.00 uur.
Kassa's open: 18.45 uur.
Wedstrijdsponsor: Mammoet

Henk de Haan in businessclub
Onze oud-Kolonist Henk de Haan zal morgenavond een inleiding verzorgen voorafgaande aan het duel SC Veendam-AGOVV Apeldoorn. Dat doet hij tegenover onze sponsors in de nieuwe businessruimte. Henk put uit zijn rijke reservoir aan anekdotes en weet hiermee de lachers altijd op zijn hand te krijgen. Kortom, en humoristische voorbereiding op de aanstaande confrontatie tegen AGOVV Apeldoorn.

Doelman op proef
SportClub Veendam heft momenteel een doelman op proef, doordat onze keeper Robbert te Loeke deze week een herniaoperatie heeft ondergaan. Het gaat om de Canadese goalie Jordan Santiago (21), die tot vorig seizoen actief was voor Cardiff City in Wales. Tot voor kort hield hij zijn conditie op peil bij West Ham United in Londen. Te Loeke is voorlopig uit de roulatie en daarmee is SC Veendam kwetsbaar. Trainer Gert Heerkes beschikt nu over slechts één fitte doelman.

Autocombi naar Emmen
Nieuws over de kaartverkoop FC Emmen-SC Veendam. Supporters van SC Veendam kunnen vanaf heden tot 21 september een omwisselbiljet kopen in het stadion van SC Veendam. De kaarten kosten 6 euro per stuk. Bij aankoop geven kopers tevens het kenteken door van de auto waarmee zij naar Emmen rijden. Als supporters geen kenteken opgeven kunnen ze geen omwisselbiljet kopen. Supporters krijgen één kaart per persoon mee. Het is dus niet mogelijk om kaarten voor anderen op te halen. Op de wedstrijddag kunnen supporters met een omwisselbiljet vanaf tussen 18.00 en 18.30 uur uur dit biljet omruilen tegen een toegangskaart voor het gastenvak van FC Emmen. Dit omwisselen gebeurd op de parkeerplaats van stadion de Langeleegte. Supporters rijden in Emmen op aanwijzing naar de P-plaats van het gastenvak.

Speciale sjaal AZ-SC Veendam
Supportersvereniging Langeleegte komt met een speciale wedstrijdsjaal voor AZ-SC Veendam. Prijs: 10 euro. De sjaal kan worden gereserveerd via dijkenjantje@hotmail.com en kan worden afgehaald op 27 september vanaf 15.00 uur in het supportershome. Op de wedstrijddag is het supportershome geopend vanaf 15.00 uur tot aan het vertrek van de bussen om 17.30 uur. Het duel begint om 20.45 uur.
Leden van SVL kunnen op deze bekerdag (donderdag 27 september) namelijk tegen het zeer gunstige tarief van 15 euro per persoon per touringcar meereizen naar Alkmaar. En daar is het entreekaartje voor het gastenvak al bij inbegrepen! Opgave voor dit buitenkansje: bearomp@live.nl.

Nog twee dagen...
Seizoenkaarthouders opgelet: breng nu een nieuwe seizoenkaarthouder aan bezorg je zelf een hele fraaie bonus. Iedereen die een nieuwe jaarkaarthouder aandraagt, krijgt namelijk het unieke Kolonicio-shirt (€ 39,95) en het boek ‘De neef van de Koning' (€ 19,95) GRATIS. Dat is dus een cadeau van 60 euro.
De actie loopt nog twee dagen, dus wees er snel bij!!!
Nieuwe seizoenkaarthouders ontvangen een korting van 15 procent, doordat ondertussen twee thuisduels zijn afgewerkt. Kortom, dit is een niet te missen aanbod voor onze jaarkaarthouders om een vriend, buurman, collega of familielid aan te dragen als nieuwe fan van SportClub Veendam. En de cadeaus, die zou je ook nog onderling kunnen verdelen.
Iemand die zelf een nieuwe jaarkaart koopt kan, naast de 15 procent korting, het pakket met shirt en boek aanschaffen voor 30 euro. Tevens ontvangen alle nieuwe seizoenkaarthouders onze fraaie presentatiegids.
Liefhebbers kunnen zich melden bij de administratie; aan de balie of telefonisch (0598-619191).

Vacature(s) Kidsclub
Wie heeft er zin in om actief te worden voor de kidsclub van SportClub Veendam? Na vele jaren heeft Marja Haan te kennen gegeven om op termijn een punt te zetten achter haar werkzaamheden. Het betekent dat wij op zoek zijn naar een of meerdere vrijwilligers/sters die het een uitdaging vinden om leiding te geven aan onze kidsclub Yellow Dogs. Interesse? Een mailtje naar yellowdogsclub@gmail.com is in eerste instantie voldoende.