Overslaan en naar de inhoud gaan

Veendammer Pink Floyd tributeband opent theaterseizoen in vanBeresteyn

Door op woensdag, 12 september, 2012 - 14:03

THEATER - Het theaterseizoen begint goed op 22 september in vanBeresteyn met de band Quiet Desperation. Deze nieuwe band bestaat uit grotendeels Veendammer muzikanten van formaat: Bé Brakke, Gerry Wolthof, Ad Antonisse, Alex Staal, Dik Pomp, Olaf Staal en Steven Dik. Marianne van der Velde en Irene Wilkens tekenen voor de achtergrondzang.

Allen zijn al jarenlang actief in tal van bands en hebben een grote staat van dienst waar het gaat om succesvolle optredens in de provincie en daarbuiten. En allemaal zijn ze groot fan van de muziek van Pink Floyd en van de sfeer, de stijl en de meerstemmige zang die deze legendarische band kenmerkt.

Er is veel aandacht besteed aan licht- en geluidseffecten die de concerten van de legendarische band kenmerken en die dankzij de faciliteiten van vanBeresteyn volledig tot hun recht komen.

Dit Pink Floyd-project, geïnitieerd door Bé Wever, heeft potentie, veel potentie. Nu staat de band in vanBeresteyn, straks trekken ze door het hele land. Het concert vindt plaats als theaterconcert met tribune en met een gesloten zaaldeur. Kom dus op tijd!!

Reserveren kan via www.vanberesteyn.nl