Overslaan en naar de inhoud gaan

Week van de Smaak 2012

Door op woensdag, 12 september, 2012 - 11:48

SMAAK - Kom genieten van de Week van de Smaak, hét jaarlijkse evenement waarin gezonde en eerlijke voeding centraal staat. Van zaterdag 29 september tot en met zondag 7 oktober vinden in de hele provincie smakelijke activiteiten plaats met lekkere, eerlijke en duurzame ingrediënten. Zorginstellingen, restaurants en speciaalzaken doen mee en zetten de Groningse smaak in het zonnetje.

Van Groninger mosterdsoep tot Zoutkamper garnalen en van poffert tot droge worst, op heel veel locaties kunt u genieten van smakelijke producten. Proeverijen, rondleidingen en smaakmenu's maken u bekend met de heerlijkheden uit onze provincie.

De Week van de Smaak wordt voor het vijfde achtereenvolgende jaar georganiseerd. Het thema van 2012 is ‘de aardappel'. Kijk voor een overzicht van alle activiteiten op www.weekvandesmaak.nl of haal de folder met alle Groningse activiteiten bij VVV, bibliotheek of TIP.

De Week van de Smaak is onderdeel van het programma Streekproducten uut Grunnen. Het programma is opgezet door de Stichting Streekeigen Producten Nederland (SPN) in samenwerking met de Groningse streekproductenorganisaties. De Week van de Smaak wordt mede mogelijk gemaakt door LEADER, de Provincie Groningen en de gemeenten uit Noord- en Centraal-Groningen.