Overslaan en naar de inhoud gaan

Gewoon van andermans spullen afblijven!! Begraafplaats Buitenwoel Veendam

Door op zondag, 9 september, 2012 - 17:15

Ingezonden e-mail
Afzender bekend bij de redactie

Begin augustus werd ik getipt dat er geen bloempotten meer op het graf van mijn ouders stonden. Hoezo geen bloempottten meer! Kon me wel voorstellen dat de kunstbloemen eruit gewaaid waren maar de bloempotten, verzwaard met split, die kunnen niet wegwaaien, hooguit omwaaien. Dus toch maar even naar de Begraafplaats Buitenwoel gefietst en inderdaad, tot mijn verbijstering waren de bloempotten weg! Ik stond er ook nog stom naar te kijken, onwerkelijk!! Het gaat gewoon om 2 zwarte bloempotten, niks bijzonder gewoon van de Intratuin, met fleurige kunstbloeiers van de Action erin.

Loop al een tijdje rond wat ik er mee moet. Ergens melden (politie en/of gemeente), maar waar gaat het over, twee bloempotten die je bij de kringloop koopt voor 1 euro per stuk hooguit. Tot iemand mij dit bericht toestuurde (link naar bericht) en het tijd is om dit toch naar buiten te brengen want ben dus niet de enige die spullen mist en vraag me dan ook af of er meer meldingen zijn. (info@parkstadveendam.nl)

Want het is en blijft diefstal en grafschennis!! Niet meer en niet minder!! Dus gewoon van andermans spullen afblijven. En misschien even de spullen terug zetten waar ze stonden!