Overslaan en naar de inhoud gaan

Open huis repetities bij operettevereniging OVW

Door op maandag, 10 september, 2012 - 06:40

Tekst OVW

OPERETTE - Operetteverenging Veendam-Wildervank heeft in het afgelopen half jaar maar liefst 7 nieuwe leden mogen verwelkomen. De vereniging wil graag doorgroeien met nog meer leden. Daarom wil de OVW doormiddel van een 2-tal open huis repetities op donderdag 13 en 20 september belangstellenden laten kennismaken met de vereniging want het koor kan best nog wat versterking gebruiken bij zowel de dames als de heren.

Uitvoeringen en concerten
De succesvolle vereniging is nu al weer druk bezig met verschillende producties voor de komende jaren. Volgend jaar maart zal de vereniging (die dan ook haar 55-jarig bestaan zal vieren) een 3-tal uitvoeringen geven van de schitterende operette Blume von Hawaii in cultuurcentrum vanBeresteyn alsmede een Nieuwjaarsconcert begin januari. Ook zal er in Delfzijl een extra Nieuwjaarsconcert worden gegeven.

De operettevereniging is op zoek naar nieuwe enthousiaste dames en heren om bovengenoemde activiteiten nog meer vorm te kunnen geven. Iedereen die van zingen en muziek houdt is van harte welkom. Je hoeft echt geen groot talent te zijn want oefening baat kunst en het plezier staat voorop.

Open huisdagen
Voor belangstellenden zijn er op donderdag 13 en 20 september speciale open huis repetities. U kunt dan vrijblijvend binnen komen lopen om eens te kijken, luisteren en de gemoedelijke sfeer te proeven binnen de vereniging. Ook kunt allerlei informatie krijgen en als u wilt kunt u natuurlijk gelijk met het meezingen beginnen.

De open huis repetities worden gehouden van 19.45 tot 22.00 uur in Wijkcentrum Dukdalf, De Reede 1 in Veendam. U bent van harte welkom en een kopje koffie/thee staat voor u klaar. De donderdag is de vaste repetitieavond van de operettevereniging.

Wilt u telefonisch informatie dan kunt u bellen met Eric ten Horn, 06-29 32 67 78