Overslaan en naar de inhoud gaan

Informatieavond 6 september Clias Familias 8 september

Door op dinsdag, 4 september, 2012 - 06:53

CLIAS - Informatieavond over de activiteiten van Clias op donderdag 6 september om 20.00 uur in de Wildervanckhal, Clias informeert u over diverse zaken. Aan de orde zullen komen: Contributie bij deelname aan meerdere activiteiten, Acrogym, Free - Running, Indeling trainingen turnselectie, Activiteiten komend seizoen en is er tijd voor uw vragen en opmerkingen,

Op zaterdagmiddag i8 september s de hele Wildervanckhal voor Clias open en iedereen is welkom tijdens de open dag Clias Familias van 13:00 tot 16:00 uur. Je kunt zelf actief sporten, naar mooie sport kijken, nieuwe dingen leren en ga zo maar door. Lekker stuiteren op de air-tumbling baan, de trampoline's staan opgesteld, diverse gym- en turntoestellen nodigen jou en je vrienden uit om lekker te sporten. 


Daarnaast worden een aantal sporten gedemonstreerd. Als eerste zullen een aantal springers van D.F.S. uit Hoogezand onze trampoline opwarmen. Daarna zullen ze jou de kneepjes van deze sport leren.
Later op de middag verzorgt Tim met een aantal uitbundige lieden een demonstratie Free - Running en zal Froukje laten zien waarom Acrogym een mooie sport is.
Uiteraard kun je daarna zelf deze sporten onder begeleiding oefenen.

In de middag maken we ook tijd vrij om een paar bijzondere leden in het spotlicht te plaatsen.