Overslaan en naar de inhoud gaan

Bruidsshow in MFC De Breehorn

Door op maandag, 3 september, 2012 - 14:15

MFC - Donderdag 6 september geeft MFC De Breehorn in samenwerking met Anita Pleyszinski Bruidsmode, Gerards Bloemenkas en de kapsalon in de Breehorn een spectaculaire bruidsshow. De modeshow begint om 14.30 uur. U bent van harte welkom, entree is gratis.

De hele maand september is in MFC De Breehorn en Verpleeghuis Meander in Veendam een tentoonstelling over bruidsmode. Vrijwilligers, medewerkers, familieleden van cliënten waren bereid om hun trouw- of galajurk te lenen voor de tentoonstelling. Naast kijken kunnen bezoekers onder het genot van een kopje koffie of thee gezellig herinneringen uitwisselen over ‘hun trouwdag en bruidsjurk'. Op vrijdag 28 september is de bruidsshow in Verpleeghuis Meander.

Verpleeghuis Meander is onderdeel van Zorggroep Meander. Verpleeghuis Meander biedt behandeling of verpleging zoals revalidatie, verpleging voor mensen met dementie of voor mensen met een lichamelijk zorgvraag. De Breehorn is een bruisend en gezellig woonzorgcentrum in Veendam. Het woonzorgcentrum is een Multifunctioneel Centrum van de wijk Veendam Centrum. De Breehorn en Verpleeghuis Meander is onderdeel van Zorggroep Meander.