Overslaan en naar de inhoud gaan

Marit Harryvan en Rene Siepel clubkampioenenvan De Compagnie!

Door op vrijdag, 31 augustus, 2012 - 08:30

Foto's Gerard Martens

GOLF - Onder zeer onbestendige weeromstandigheden hebben afgelopen weekend de Clubkampioenschappen Strokeplay plaatsgevonden bij Golfclub De Compagnie in Veendam.

Een strijd over 4 ronden van 18 holes, verdeeld over twee dagen. Het deelnemersveld lag bij de heren aanmerkelijk hoger dan bij de dames, na de 2e ronde op zaterdag werd daarom bij de heren de zogeheten ‘cut' gelegd. De beste 16 spelers gingen door naar de zondag. De dames speelden allemaal hun 4 ronden.

Bij de dames eindigde Marit Harryvan met stip als eerste, met een totaal aantal slagen van 326. Bij de heren vochten Patrick Lin en Rene Siepel tot op de laatste hole om wie de winnaar zou worden. Met 1 slag verschil (310 om 311) werd Rene Siepel uiteindelijk de winnaar van de clubkampioenschappen 2012.

De verdere uitslagen:

Heren

  1. Rene Siepel - 310
  2. Patrick Lin - 311
  3. Li Min Wang - 326

Dames

  1. Marit Harryvan - 326
  2. Petra van Ojik - 344
  3. Marja Bodewes - 380

Open dag
Op zaterdag 1 september houdt de golfclub open dag en kunt u zelf een kijkje nemen op en rond de baan. Ook de golfpro's geven dan een demonstratie en u krijgt de gelegenheid om zelf te oefenen. Speciaal voor deze dag heeft De Compagnie een aanbieding: iedereen die op 1 september besluit om lid te worden, krijgt een gratis golfles aangeboden door de golfpro!
Van harte welkom vanaf 13.00 uur.


Voor meer foto's, zie ons fotoalbum