Overslaan en naar de inhoud gaan

GasTerra Flames spelen in de Wildervanckhal

Door op zaterdag, 1 september, 2012 - 13:56

BASKETBAL - Vrijdag 7 september 2012 komt GasTerra Flames Groningen naar Veendam! In de Wildervanckhal speelt Gasterra Flames een oefenwedstrijd tegen Eisbären Bremerhaven. De tegenstander is een topper uit de Duitse Bundesliga. De wedstrijd begin om 19.30 uur.

Voor de 4e keer op rij speelt het Groninger topteam in de voorbereiding op het nieuwe seizoen een wedstrijd in de parkstad. GasTerra Flames verloor het afgelopen seizoen in de halve finale van de play-offs van de latere kampioen Den Bosch. Het komende seizoen gaan ze voor het kampioenschap!

De samenstelling van het team van GasTerra is rond. Onder leiding van coach Hakim Salem én met veel nieuwe spelers belooft het weer een spektakel te worden. De wedstrijd begint om 19.30 uur en vindt plaats in de Widervanckhal.

Dit topsportevenement wordt georganiseerd door de Stichting Sportpromotie Veendam in samenwerking met basketbalvereniging Aquila. De entreekaarten voor de basketbalwedstrijd zijn vanaf 20 augustus 2012 verkrijgbaar bij het voorverkoopadres Primera Hiemstra in Veendam en op de wedstrijddag aan de kassa in de sporthal.