Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuw seizoen gymnastiekvereniging Clias

Door op woensdag, 29 augustus, 2012 - 10:43

Tekst: SV Clias

GYMNASTIEK/TURNEN - Gymnastiekvereniging Clias start op 3 september 2012 het nieuwe seizoen. De Olympische spelen van afgelopen zomer is zeer succesvol geweest voor o.a. het turnen met de gouden medaille voor Epke Zonderland. Een goede opsteker voor turnen en gymnastiek. Deze sport is niet oubollig en saai, zoals veel mensen denken.

Het is juist een dynamische sport, waarbij veel mensen al jaren veel plezier aan beleven. En door het succes van Epke op de olympische spelen, voor jongens ook weer een aantrekkelijke sport om te beoefenen, want gemotiveerde jongens kunnen we voor onze vereniging zeker gebruiken. En zeg nu zelf, zou het het geen leuk vooruitzicht zijn om in de toekomst op de plek van Epke te staan en een gouden medaille te winnen.

Iedereen vanaf 3 jaar, jongens en meisjes kunnen lid worden van Gymnastiekvereniging Clias, om kennis te maken met alle facetten van gymnastiek en dit in een gezellige sfeer en onder deskundige leiding eigen maken.

Daarnaast kunnen leden ook doorstromen naar de turnselectie, waar op een hoog niveau turnen wordt gegeven. Ook starten we dit jaar met Free Running en Acrogym. Verder hebben we ook weer de beschikking over een orginele wedstrijdtrampoline, waar we veel gebruik van gaan maken.

Clias gaat dus een leuk seizoen tegemoet, mede omdat we als vereniging 130 jaar bestaan, wat we in 2013 groots gaan vieren.

We starten het seizoen op 4 september met de start van de lessen. Op 6 september hebben we een informatie-avond in de Wildervankhal vanaf 20.00 uur. Hier kunt u terecht met vragen over de lessen, tijden, kosten en andere vragen.

Op zaterdag 8 september organiseren wij een open dag onder de noemer Clias Familias voor iedereen die interesse heeft voor de gymnastiek en turn sport. Voor mensen die al lid zijn of lid willen worden, ouders, groot-ouders, andere familieleden, vrienden, buren. Deze dag begint om 13.00 uur en eindigt om 16.00. Op deze dag zullen we alle aspecten van de prachtige turn- en gymnastieksport laten zien met demonstraties van trampolinespringen, turnen en free running.

We hopen dat het een sportief en succesvol seizoen gaat worden en dat we veel nieuwe jongens en meisjes als nieuwe leden mogen verwelkomen.

Voor meer info of om je aan te melden als lid kunt u ons mailen op info@svclias.nl of onze website www.svclias.nl bezoeken. Telefonisch kunt u ons bereiken op nummer:0598-399654.