Overslaan en naar de inhoud gaan

Inloophuis LOVE * EAT * PRAY weer open

Door op maandag, 3 september, 2012 - 15:35

INLOOP - Na een paar weken zomerstop is Inloophuis Love * Eat * Pray weer open vanaf zondag 9 september a.s.

Het is een gezellige club mensen, die elke zondagmiddag bijeen komt in de Lunchroom bij het ABC complex. Wie behoefte heeft aan een kop koffie of thee met wat lekkers erbij, een praatje of een spelletje is van harte welkom.

Het Inloophuis is actief vanaf eind vorig jaar en is opgezet door een enthousiaste groep vrijwilligers die, vanuit diverse kerken, actief wil zijn voor diverse mensen van de samenleving. ‘We hebben niet echt een vastomlijnde doelgroep, iedereen die wil komen is welkom', aldus één der vrijwilligers.

Een van de bezoekers zegt dat ze blij is met het Inloophuis. Het breekt haar dag, die anders erg lang duurt. ‘Nu heb ik een plekje waar ik heen kan gaan', vertelt ze glunderend.

In deze tijd van crisis raken steeds meer mensen geïsoleerd en voelen zich eenzaam. Juist nu hebben mensen elkaar nodig en is het belangrijk dat er wekelijks een plek is waar iedereen zich welkom weet en gewoon zichzelf mag zijn.

Elke week wordt er gratis brood gesponsord door twee bakkers uit Veendam. De medewerkers van LOVE * EAT * PRAY weten er steeds weer iets heerlijks van te maken. Bovendien wordt er gezorgd voor een heerlijke pan soep. Voor 2 euro p.p. kan ieder deelnemen aan de maaltijd.

Het Inloophuis is geopend tussen 16.30 en 19.30 uur.
Voor meer informatie kan men mailen met inloophuisveendam@gmail.com

En natuurlijk is het mogelijk om gewoon eens gezellig binnen te stappen en de sfeer te proeven!