Overslaan en naar de inhoud gaan

Piet Paulusma komt naar de Langeleegte

Door op vrijdag, 17 augustus, 2012 - 19:10

Nieuwsbrief SC Veendam

De wedstrijd van maandagavond
SC Veendam-FC Eindhoven
Aanvang 20.00 uur
Kassa's open: 18.45 uur

Seizoenkaarten
Supporters die hun seizoenkaart nog niet in bezit hebben, kunnen deze maandagavond voor aanvang van de wedstrijd afhalen. Daarvoor is een speciale stand bij de hoofdtribune ingericht. De jaarkaarten zij vanaf 18.00 uur verkrijgbaar

Kolonicio-pins en shirts
Op veler verzoek kunnen supporters ook aanstaande maandagavond nog hun Kolonicio-pin plus vrijkaarten voor het duel tegen FC Eindhoven afhalen. Dat kan vanaf 18.00 uur in een stand bij de entree van de hoofdtribune. In diezelfde stand zijn ook de unieke Kolonicio-shirts te koop met daarop de namen van alle Kolonicios. Dat shirt wordt maandag tevens gedragen door ons elftal. De shirts zijn ook in een kraampje nabij de kassa verkrijgbaar. Kostprijs (contante betaling): € 39,95.

Kaartenactie MVV
SC Veendam presenteert een kortingsactie voor liefhebbers die ook vrijdagavond graag naar de Langeleegte willen komen. De losse entreekaarten kosten dan geen 15 euro, maar slechts 10 euro!

Piet Paulusma naar Langeleegte
De bekendste weerman van ons land, Piet Paulusma, komt aanstaande maandag naar de Langeleegte. Vanaf 18.30 uur worden in en rond ons stadion de opnamen gemaakt van het dagelijks weerbericht door Piet op SBS6.

Consumptiemunten
De rode munten van Bos & Bos Catering, onze vorige horecapartner zijn uitsluitend nog gebruiken op maandag 20 en vrijdag 24 augustus. Daarna kunt u alleen nog betalen met de nieuwe munten van Parkzicht. Niet aanwezig op de 20-ste of 24-ste? Dan zijn de munten nog tot en met 31 augustus om te ruilen bij de receptie van Hotel Parkzicht. Andere mogelijkheid: u doneert ze in de speciale box voor de Actie Live Muziek. De opbrengst wordt besteed aan live muziek tijdens een van de wedstrijdavonden.