Overslaan en naar de inhoud gaan

Gratis 'Op de dam concert' aan de Blankensteinkade

Door op zaterdag, 18 augustus, 2012 - 06:58

OPENLUCHT - Elise Mannah, Joyce, Musical Friends, Soul Fuel en MC Prohet komen naar Veendam op zaterdag 15 september. Een mooie en gezellige avond wilt u toch niet missen. En dat ook nog in de openlucht. Dat wil toch iedereen? Verschillende artiesten komen optreden. Op zaterdagavond 15 september treden ze op vanaf 19.45 uur op het podium aan de Blankensteinkade 8 in Veendam. Toegang is gratis, alleen een stoeltje meenemen is verstandig.

Elise Mannah is bijna klaar met haar nieuwe album. Haar laatste album heet Altijd'. De cd is geproduceerd door Rob en Lee Ann Vermeulen en wordt uitgegeven door platenmaatschappij Ecovata. Er werkten topmuzikanten en -vocals aan mee zoals Rob en Lee Ann zelf, Luca Genta, Colin Lee, Ruud van der Steen, Christan Grotenbreg, Jay-P Beijersbergen, Nigel Brown, Eveline Cocu en Liesbeth Koedoo. Elise is ondertussen op de solo toer en zal samen met een geweldige pianist een optreden gaan verzorgen.

Op 13 januari 1983 werd het regionaal koor Joyce officieel opgericht. De naam "Joyce" komt van het woord Re-joice, wat zich verheugen betekent. Het koor is een enthousiaste groep mannen en vrouwen die één passie gemeen hebben; zingen. En dat zullen de ongeveer 20 zangers gaan doen onder begeleiding van een live band. Nieuw is ook Musical Friends. Ze zullen u verrassen met zeer moderne zang en muziek. 4 personen brengen acapella de mooiste liederen bij u. Zoals liederen uit de musical Annie, prachtige mee zing liederen. Een bijzondere gast zal hun deze avond komen versterken.

Uit Veendam komt de worship band Soul Fuel. Soul Fuel is een jongerenband uit de regio en brengt eigentijdse worship liederen. Sinds een paar jaar zijn ze actief in deze wereld omdat ze passie hebben voor de muziek. Die passie kun je ook goed horen door de wijze waarop zij de liederen spelen en zingen. Worship muziek is niet meer weg te denken in de tegenwoordige tijd. Het zijn vaak liederen die zijn over komen waaien uit Amerika en veelal vertaald zijn naar het Nederlands.

Mc Prophet knalt met zijn Nederlandse christelijke nederhiphop. Men heeft ondertussen 3 cd's uitgebracht, die aantonen dat christelijke muziek niet alleen van een orgel hoeft te komen. Tekstueel is hij radicaler en duidelijker dan ooit te voren en slaat hij flink met woorden in het rond tegen de ‘goddeloze gewoonten' van de hedendaagse maatschappij. Voor gek versleten worden in de wereld, porno, misbruik, alles komt ongecensureerd aan bod en dan niet in het ‘Bijbels' maar gewoon in straattaal.

Kortom een zeer gevarrieerd programma waar u voor uit uw stoel moet komen. In de pauze zijn er versnapperingen te verkrijgen, ook daar is aangedacht. Kijk voor meer informatie op www.baptistenveendam.nl