Overslaan en naar de inhoud gaan

Summerfun Murder in Borgerswold

Door op maandag, 13 augustus, 2012 - 16:15

CLUEDO - Veendam kan weer opgelucht ademhalen! De dader van een laffe ‘moord' vrijdagavond in recreatiepark Borgerswold is later op de avond alsnog opgepakt. De speurneuzen van Summerfun hebben op het landgoed van graaf de Roos onderzoek gedaan naar de moord op journaliste Wilma van de plaatselijke krant. Zij kwam een meestervervalser op het spoor die in het landhuis van de graaf een duur schilderij wist om te wisselen voor een vervalsing. De journaliste ging daarom op onderzoek uit maar dat kwam haar duur te staan. 

Met de eerste serie aanwijzingen op de crime scene gingen de kids samen met hun ouders op onderzoek uit. De andere sporen en aanwijzingen lagen verspreid door heel Borgerswold. Aan het eind van de tocht een line-up, met aan de speurneuzen de vraag: weten jullie, met alle aanwijzingen die je onderweg hebt gekregen of gevonden, wie de dader is en waarom Wilma werd vermoord.

Het was een spannende avond en de speurneuzen in spe waren dan ook bijzonder te spreken over de organisatie en de uitvoering.

Meer informatie en foto's op www.summerfuninveendam.nl