Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwsbrief SC Veendam

Door op donderdag, 9 augustus, 2012 - 09:32

Veiling Kolonicio-shirts Doutzen
Woensdag 08 augustus om exact 12.12 uur, is de veiling van de speciale Doutzen Kroes Kolonicio/Nike-shirts van start gegaan via veilingsite www.ebay.nl.
De shirts zijn geborduurd met Doutzen = @Kolonicio en zijn origineel gesigneerd door een van 's werelds beroemdste fotomodellen. De koper ontvangt het shirt ingelijst, gesigneerd en inclusief foto van een signerende Doutzen.
De pagina binnen E-bay is te vinden op basis van objectnummer en op basis van zoekwoorden. Objectnummers zijn 130744237626 (shirt met zwart borduursel) en 130744240155 (amarant borduursel).
Zoekwoorden: Doutzen Kroes SC Veendam.
Doutzen Kroes zelf heeft laten weten dat zij haar 220.000 volgers ook oproept, via Twitter, om een bod uit te brengen op de shirts. De opbrengsten er van gaan naar SportClub Veendam.

Laatste kans pins en kaarten!
Kolonicios die nog niet in het bezit zijn van hun Kolonicio-pin krijgen nog eenmaal de kans om hun pin én de twee vrijkaarten voor de wedstrijd tegen FC Eindhoven op te halen. Dat kan op woensdag 15 augustus van 08.30 tot 16.30 uur aan de Langeleegte. Dit is tevens de laatste mogelijkheid om de vrijkaarten en de pin te komen afhalen.
Kolonicios die buiten de provincies Groningen en Drenthe wonen, kunnen op aanvraag via info@sc-veendam.nl hun kaarten per post ontvangen.


Te koop: Kolonicio-shirt
Een replica van het Kolonicio-shirt, met daarop de namen van alle Kolonicios, worden aan de echte liefhebber als replica verkocht. Vanaf maandagavond 20 augustus zijn deze shirts te koop in het Gjaltema-stadion aan de Langeleegte. Kostprijs: € 39,95. Rondom het veld staan kraampjes waar deze shirts te koop worden aangeboden. En dit alles onder het motto: Op is Op!