Overslaan en naar de inhoud gaan

Over de Brug in Oude Pekela nu ook open oplaatste zaterdag van de maand

Door op woensdag, 15 augustus, 2012 - 09:26

OUDE PEKELA - De 2e kans winkel van De Aanpakkers in "Over de Brug" aan de H. Hindersstraat 54 in Oude Pekela is geopend op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur.

Op verzoek van velen openen De Aanpakkers nu ook hun deuren op iedere laatste zaterdag van de maand, te beginnen op zaterdag 25 augustus. Tussen 13.00 en 17.00 uur bent u van harte welkom. De koffie staat klaar.

Speciaal nodigen wij ouders van baby's en jonge kinderen uit om eens een kijkje te komen nemen. Er is in de winkel afgelopen periode goede baby- en kinderkleding binnengekomen, die we graag van de hand doen.

Op vrijdag 14 september en op zaterdag 29 september 2012 worden er door Miranda en Angelique Meulenkamp workshops schilderen gegeven. Deze zijn van 13.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie kunt u terecht op www.mirandameulenkamp.nl

De Aanpakkers is een samenwerkingsorganisatie tussen de gemeente Pekela (Werk -en Inkomen en WMO), Maatschappelijk Werk De Badde, Het Noorderpoort College en WSW bedrijf Synergon. De Aanpakkers huizen in het gebouw "Over de Brug" aan de H. Hindersstraat 54 te Oude Pekela.