Overslaan en naar de inhoud gaan

Kaartverkoop muziekweekend Sorghvliethal Veendam in volle gang

Door op woensdag, 1 augustus, 2012 - 09:04

INDOOR - Veendam zal op 12 en 13 oktober weer in het teken staan van een spectaculair muziekweekend in de Sorghvliethal te Veendam. Op 12 oktober vindt de derde editie plaats van het Indoor Music Festival en op 13 oktober de tweede editie van het Indoor Oktoberfest. Tijdens het Indoor Music Festival zullen artiesten als Jannes, Jeroen van der Boom, Thomas Berge en de band TOF! Partyband de Sorghvliethal op zijn kop zetten. Voor het tweede Indoor Oktoberfest heeft de organisatie dit jaar een echte band uit Oostenrijk vastgelegd. Fatma kar en Arjan Venemann zullen het Duitse programma aanvullen. Het duo Helemaal Hollands zal voor een Nederlandse inbreng zorgen.

Inmiddels is de kaartverkoop in volle gang. De organisatie heeft tot nu toe ongeveer de helft van de beschikbare kaarten verkocht. Ook de combikaarten voor beide avonden zijn een groot succes.

Er zal vanaf nu wekelijks aandacht geschonken worden aan het evenement in Veendam. Kaarten zijn te koop bij Primera Hiemstra en C1000 de Reede of via www.evenementenhallenveendam.nl.