Overslaan en naar de inhoud gaan

Afscheid directeur Westerschool Wildervank

Door op vrijdag, 20 juli, 2012 - 23:18

Door Carola Bruurs

Donderdag 19 juli jongstleden was de dag dat de directeur van de Westerschool, Jarry van der Velde, na 31 jaar trouwe dienst zijn functie neerlegde en van een welverdiende pensioen gaat genieten.

Om half negen die ochtend werd Jarry, samen met zijn echtgenote Ria, opgehaal d in een oldtimer om voor de laatste keer de weg naar de school aan de Groen van Prinstererlaan in Wildervank af te leggen.

Daar aangekomen werden zij onthaald door alle leerlingen van de groepen 1 tot en met 7. Van groep 8 was de avond ervoor al afscheid genomen.

Onder luid gezang en gezwaai kwam Jarry aan bij de ingang van de school waar zijn dochters, schoonzoon en kleinzoon op hem stonden te wachten. Dit ontroerde hem zichtbaar.

Jarry van der Velde vertelde dat hij altijd met veel plezier zijn functie heeft uitgeoefend en trots is op het feit hoe de Westerschool zich de laatste jaren heeft ontwikkeld als een Dalton school.

Hij gaat genieten van zijn vrije tijd, die hij wil gaan invullen met het sporten en met zijn kleinzoon, aldus Jarry van der Velde.


Voor meer foto's, zie ons fotoalbum