Overslaan en naar de inhoud gaan

Abseilen vanaf dak hoofdtribune tijdensopen dag SC Veendam

Door op vrijdag, 20 juli, 2012 - 10:00

Nieuwsbrief SC Veendam

OPEN DAG - Abseilen vanaf het dak van onze hoofdtribune. Wie wil dit niet? Deze eenmalige kans is aanstaande zondag (22 juli) te benutten tijdens de open dag van SportClub Veendam in ons eigen Gjaltema-stadion aan de Langeleegte. Medewerkers van de Koninklijke Landmacht zijn aanwezig om durfals te begeleiden op dit spectaculaire onderdeel. De KL komt ook met een klimwand en bovendien zijn enkele legervoertuigen te bezichtigen.

Het Gjaltema-stadion aan de Langeleegte staat deze dag van 14.00 tot 17.00 uur open voor de fans; van medische ruimte tot businessclub en van kleedkamer tot directiekamer. De supportersvereniging heeft zelfs een heuse speurtocht uitgezet door de catacomben, waarmee fraaie prijzen te verdienen zijn.

Wat valt er nog meer te zien en te beleven in ons Kolonistenstadion?
Speaker Jannes Mulder zal de spelerspresentatie voor zijn rekening nemen, gevolgd door de uitreiking van de Jan Blijhambokaal aan de beste speler van het seizoen 2010-11. Trainer Gert Heerkes verzorgt een demonstratietraining, er is een competitie penaltyschieten, de supportersvereniging verkoopt fanartikelen, er is een demo van Oxygym, iedereen kan een seizoenkaart aanschaffen en er is muziek. Het populaire duo Lucas & Gea verzorgt twee optredens en zanger Henk-Jan Tangenberg is ook te beluisteren. Daarnaast is er volop gelegenheid om handtekeningen te scoren en op de foto te gaan met spelers. Bovendien is de nieuwe elftalposter beschikbaar voor iedereen en is onze Kidsclub uiteraard van de partij.

Het tijdschema in vogelvlucht:

  • 13.45 uur, ontvangst met draaiorgel Zwarte Dorus.
  • 14.00-14.15 uur, optreden Lucas & Gea.
  • 14.15-14.45 uur, presentatie spelers/technische staf.
  • 14.45 uur, optreden Oxygym.
  • 14.45-15.30 uur, demotraining Gert Heerkes.
  • 15.15-16.00 uur, optreden Lucas & Gea met presentatie nieuwe single ‘Altijd blijven dromen'.
  • 16.00-16.30 uur, optreden Henk-Jan Tangenberg.
  • 16.30 uur, uitreiking prijzen penaltybokaal.
  • 16.30-17.00 uur, SC Veendam-Wajongteam SC Veendam (7 tegen 7).

Permanente (overige) activiteiten: spijkerbroekhangen, speurtocht door stadion, terras van Hotel Parkzicht, ijsverkoop door Lily's, bekijk het stadion van grote hoogte via hoogwerkers van Gjaltema en Mammoet, springkussen, voetballen met Anders Sport.

Seizoenkaarten ook af te halen
Supporters die een seizoenkaart hebben gereserveerd, en die tevens hebben betaald, kunnen hun jaarkaart aanstaande zondag af komen halen in de stand van SC Veendam aan de rand van het hoofdveld.


Afhalen Kolonicio-pin en twee entreekaarten
Zoals reeds gemeld is het op zondag 22 juni voor het eerst mogelijk om de nu al landelijk bekende Kolonicio-pin af te halen. Dat kan is de speciale stand van SC Veendam aan de rand van het hoofdveld. Tegelijkertijd krijgen alle Kolonicios de twee beloofde vrijkaarten mee voor de eerste competitiewedstrijd op maandag 20 augustus tegen FC Eindhoven.