Overslaan en naar de inhoud gaan

Feestelijke BBQ Servicecentrum Parkflat met bijzijn van honderdjarige

Door op woensdag, 18 juli, 2012 - 21:55

APERITIEFHAPJES - Dinsdagmiddag was er door het personeel van Servicecentrum Parkflat vanwege het mooie weer spontaan een barbecue ingelast.

De barbecue was verder nog feestelijk omlijst in verband met het bereiken van de pensioengerechtelijke leeftijd van Roelie van Dijken. Een aparte afscheidsreceptie wilde ze niet en ze greep dit moment aan om afscheid te nemen.

Er was een speech van directrice Korien Spoelstra en een bos bloemen met een enveloppe. Ook mevrouw Nieboer stak een speech af namens de bewoners en ook zij had een enveloppe voor mevrouw van Dijken.

Ook van stagiaire Cindy Tuithof werd afscheid genomen met een bloemetje. Juist de barbecue was een prima gelegenheid hiervoor.

Door Servicecentrum Parkflat was voor de bewoners de barbecue aperitiefhapjes gezorgd en ook een ijscokar ontbrak niet. Het was in goede handen met de verzorging door de privé kok van het Servicecentrum.

Ook de oudste bewoner, de honderd jarige heer Georgius, genoot van dit toetje na. En van deze mooie dag. De muzikale begeleiding op de keyboard was van Greta Smit.`


Voor meer foto's, zie ons fotoalbum