Overslaan en naar de inhoud gaan

Veendam maakt zich op voor de Vakantiemarkten

Door op zaterdag, 14 juli, 2012 - 07:12

Vakantiemarkten Veendam; We zijn er weer klaar voor!

Op de maandagen 30 juli, 6 en 13 augustus is het weer zover; de 50e Vakantiemarkten in Veendam worden dan gehouden. Een prachtig evenement in het centrum van Veendam waar elk jaar weer vele duizenden bezoekers op afkomen.

Sinds vorig jaar is de organisatie echter overgegaan in andere handen en wordt nu georganiseerd door Sievert Uneken van ON AIR Event Support. Het eerste jaar was direct wederom een succes, mede door de prettige samenwerking met de vorige organisatie.

Bijzonder in dit verband is te vermelden dat Henk Bolman, wie kent hem niet, alle 49 voorgaande markten heeft meegemaakt, een werkelijk unieke prestatie! Ook dit jaar zal hij weer present zijn en is een prima steun voor de huidige organisatie.

Aangezien het een succesvol evenement betreft wordt er niets aan het concept gewijzigd. Dit jaar wordt er zelfs op vijf (in plaats van vier) podia livemuziek gespeeld. En het programma staat als een huis.

In tegenstelling tot andere markten en geluiden uit de markt gaan de inschrijvingen zeer voorspoedig. Met 100 marktkramen en ruim 50 deelnemende centrumwinkeliers is er dan ook geen enkele standplaats meer vrij!

In het kader van het vijftigjarig bestaan biedt de organisatie het centrum maar liefst vier extra dagen livemuziek aan. Op de donderdagavonden 2 en 9 augustus en de zaterdagen 4 en 11 augustus geeft een artiest een gratis optreden in het centrum van Veendam.

Noteer de data in uw agenda want er is weer voldoende reden om naar Veendam te gaan!