Overslaan en naar de inhoud gaan

Inhoud Parkstad Vandaag zaterdag 14 juli

Door op vrijdag, 13 juli, 2012 - 12:06

PARKSTAD VANDAAG - Onze weerman, Bertus Visser, geeft de verwachtingen rond 10.15 uur. Daarna schuiven de raadsleden Frits Muurman en Rudolf Feijen aan om terug te blikken op de raadsvergadering van afgelopen maandag. Wim Zeeman en Henk Faber komen om 11.25 uur aan de beurt over hun gezamenlijke interesse: de natuur. na het nieuws van 12.00 uur de laatste column van Jan van der Laan in dit uitzendseizoen en dat geldt ook voor Maaike's ergerrnissen. Haar column wordt rond 12.15 uur gesproken. Daarna herhalen wij enkele interviews die Anneke Uildriks had met Anneke Ritsema en Trijnie Oosterhuis van het Alzheimer café en met Saskia van den Burg, Henk van der Meer en Gert Ramaker van Abvakabo. Het gaat om de hulp die de vakbond verleent aan mensen die de weg in bureaucratisch Nederland niet kunnen vinden.

Samenstelling en presentatie Theo Mooijman, techniek Vincent Mulder, ontvangst van de gasten Alie Sloots.

De tweede zaterdagse editie van Parkstad Vandaag (start 13.00 uur) biedt deze keer volledig de ruimte aan een herhaling van het programma dat Wim Dussel woensdag presenteerde.
Daarin waren zijn gasten de dichteres Anneke Groot en Piet de Raad die thans exposeert in het gemeentehuis van Menterwolde.

Parkstad Vandaag regionaal volgt om 14.00 uur met samenstelling en presentatie van Vronie Brongers en Danny Kunst.