Overslaan en naar de inhoud gaan

SC Veendam houdt Voetbalkampen

Door op dinsdag, 10 juli, 2012 - 20:19

Nieuwsbrief SC Veendam

VOETBAL - Een vloeiend een-tweetje met Niek Loohuis, een balletje hooghouden met Danny Menting, een gave voorzet geven op Johnatan Opoku, in een rondootje met Lars Hutten en Sander Rozema en penalty's nemen op onze nieuwe keepers Robbert te Loeke en Theo Timmermans. 

Onmogelijk? Welnee, het kan allemaal tijdens de Voetbalkampen van SportClub Veendam die deze zomervakantie worden gehouden. Twee weken lang kun je elke dag aan de bal zijn aan de Langeleegte. Héérlijk, de hele dag voetballen en ondertussen slimme tips krijgen van echte profvoetballers!

Voetballertjes van 7 tot 17 jaar kunnen zich aanmelden voor de voetbalkampen die telkens een week duren. Maar veertien dagen meedoen, kan natuurlijk ook.

Henk Blijham, assistent-trainer en video-analist van SportClub Veendam, heeft de algehele leiding over deze SC Veendam Voetbalkampen. Het evenement past precies in de filosofie van de club om middenin de samenleving te staan. Lid zijn van een voetbalclub is niet per se nodig.

De voetbalkampen beslaan twee weken:
Maandag 30 juli t/m vrijdag 3 augustus
Maandag 6 augustus t/m vrijdag 10 augustus

Dagelijks wordt er om 09.30 uur gestart met trainingen onder leiding van de spelers. Na de lunch/middagpauze ligt de nadruk op grote en kleine partijtjes, uiteraard ook weer in aanwezigheid van de selectie. Om circa 15.30 uur zetten we een punt achter de dag. Is het een dag te slecht weer om te trainen, dan volgt er een alternatief programma (voetbalquiz, zwemmen, spandoeken maken, etc.).

Deelname aan de SC Veendam Voetbalkampen kost 100 euro per week. Doe je twee weken mee, dan betaal je 160 euro. Naast de trainingen krijgt elke deelnemer eveneens twee kaartjes voor de eerste wedstrijd van het seizoen (SC Veendam-FC Eindhoven op 20 augustus) én een shirt van SC Veendam.
Voor aanmelding of eventueel nadere vragen?
scveendamvoetbalkampen@hotmail.nl

Woensdag tegen Ajax
Onze Kolonisten spelen aanstaande woensdag tegen landskampioen Ajax. Het duel in Buitenpost begint om 19.00 uur. Entree: € 17,50. Gelet op de reserveringen in de voorverkoop worden, aldus de organisatie, zeker zo'n 3.600 bezoekers verwacht.

Aanstaande zaterdag speelt SC Veendam weer een stukje dichter bij huis. Dan is v.v. Meeden de tegenstander. Het duel in Meeden begint om 19.00 uur.

Open dag op zondag 22 juli
De open dag van SportClub Veendam keert terug aan de Langeleegte. De laatste jaren vond het evenement plaats in het winkelcentrum, maar op verzoek van veel supporters houden we de open dag nu weer in en rond ons stadion. Van 14.00 tot 17.00 uur staan tal van activiteiten op het programma. In de loop van deze week wordt het definitieve programma bekend gemaakt.

Nieuwe kledinglijn
SportClub Veendam lanceert binnenkort een nieuwe kledinglijn, die is opgezet in samenwerking met het bedrijf TeamTextile. Genoemde firma zet alles op alles om het assortiment te koop aan te bieden tijdens de open dag op 22 juli.