Overslaan en naar de inhoud gaan

Summerfun heeft nog gratis kaartjesvoor de film Kauwboy

Door op maandag, 20 augustus, 2012 - 07:27


FAMILIEFILM - Summerfun heeft nog een aantal gratis toegangskaartjes voor de familiefilm Kauwboy. Deze film draait in het Filmhuis vanBeresteyn op vrijdag 31 augustus om 14.00 uur. Sluit je zomervakantie af met een leuke film voor het hele gezin want maandag 3 september zit je weer in de schoolbanken en is het afgelopen met de pret. Dan moet er weer geleerd worden!

De kaartjes kun je tijdens kantooruren afhalen bij Compaen, Jan Salwaplein 3 in Veendam.

Summerfun trakteert op toegangskaartjes voor deze film omdat ze in oktober 2011 de tweede prijs wonnen tijdens Helden om de Hoek, de vrijwilligersprijzen van de Rabobank in Veendam. De jury vond dat Summerfun een mooi project is voor alle kinderen in Veendam tijdens de zomervakantie. Nergens zijn volgens het team van Summerfun in de zomervakantie vrijwilligers zes week lang, vier, soms vijf dagen per week actief om voor de kinderen allerlei leuke dingen te organiseren zodat ze zich niet vervelen.

Summerfun begon 23 juli met kaaibakken en de laatste activiteit is vrijdag 31 augustus de film Kauwboy. Summerfun heeft slecht een deel van de toegangskaarten, bij ons zijn ze gratis (op = op). Bij vanBeresteyn betaal je straks 3,50 euro  aan de kassa.

Dat is helemaal niet duur voor een middagje film die gaat over de 10-jarige Jojo, die op een dag een jonge kauw mee naar huis neemt. Hij houdt ‘m voor zijn vader Ronald verborgen, want die wil geen dieren in huis. Jojo is bang voor zijn agressieve buien en komt klem te zitten tussen de zorg voor de kauw en voor de loyaliteit jegens zijn vader. Totdat de bom barst. Door de bijzondere vriendschap die Jojo met de kauw heeft, is hij in staat de problemen met zijn vader op te lossen.