Overslaan en naar de inhoud gaan

Summerfun 2012 met veel spektakel,plezier en ontspanning

Door op woensdag, 18 juli, 2012 - 16:41

SUMMERFUN - Maandag 23 juli begint Summerfun 2012 met Kaaibakken onder leiding van Wim Dussel. Dit spelletje werd vroeger veel gespeeld door jong en oud en door Wim Dussel in samenwerking met het Veenkoloniaal Museum nu in ere gehouden. Ieder jaar zijn in Pekela de Nederlandse kampioenschappen, waar vooral kinderen het goed doen. En daarom mogen de kinderen die met Summerfun meedoen ook laten zien dat ze er goed in zijn want Kaaibakken is niet ingewikkeld, je moet gewoon goed kunnen mikken.

Inschrijven
Summerfun wordt jaar voor de 11de keer georganiseerd voor kinderen van 6 t/m 14 jaar uit Veendam en Wildervank. Zes weken lang zijn er allerlei activiteiten, met voor elk wat wils. Inschrijven voor de eerste blok activiteiten is op zaterdag 21 juli om 10.30 uur bij Compaen, ingang Ontmoeting. Het programma met de inschrijfformulieren voor blok 1 en blok 2 (zaterdag 11 augustus) is te downloaden van de site www.summerfuninveendam.nl of af te halen bij Compaen, Jan Salwaplein 3.

Activiteitenaanbod
Summerfun valt ieder jaar weer in de smaak. Dat merkt het FunTeam van Compaen aan de leuke reactie van kinderen en ouders, maar ook van alle verenigingen en organisaties die meehelpen om van Summerfun een belevenis te maken. Activiteiten die het altijd goed doen zijn de bingo, film, zandcreaties maken en vissen, en staan weer op het programma met al die leuke andere activiteiten zoals schaken, karate, voetbal en biljarten en nieuw dit jaar, duiken/snorkelen i.s.m. Kontiki Diving.

Summerfun heeft Talent
Een hoogtepunt moet de talentenshow Summerfun heeft Talent worden. Er zijn al een aantal aanmeldingen maar nog niet genoeg en daarom nogmaals een oproep. Kun jij dansen, zingen, jongleren, een goochelen, een muziekinstrument bespelen, een cabaret act opvoeren of wat voor act dan ook,
alleen of in een groepje? Bedenk een act van 3 tot 5 minuten, bedenk een te gekke outfit en zorg dat jij de eerste bent die Summerfun heeft Talent wint! Aanmelden kan via summerfun@compaenveendam.nl Summerfun heeft Talent is op woensdag 22 augustus in het A.G. Wildervanckhuis, middags de generale voor de bewoners en ‘s avonds voor familie, vrienden en bekenden. Een jury beoordeelt de optredens en deelt de prijzen uit. Prijzenpakket bestaat uit cadeaubonnen, 1e prijs is 30 euro en een TalentTrofee, 2de prijs is 20 euro en de 3de prijs is 10 euro. De prijs is per act.

Samen genieten van Summerfun
Dit jaar ook een aantal activiteiten waar het hele gezin/team weer aan kan meedoen. ‘We merken dat ouders/verzorgenden graag iets samen met de kinderen wilden doen, zij ze niet alleen wilden komen brengen en ophalen. Daarom bedachten we in 2011 een Vossenjacht waar groot en klein aan mee kon doen. Dat werd een groot succes. Zo groot dat het FunTeam in de herfstvakantie weer iets organiseerde. Naar aanleiding van alle positieve reacties en de enorme opkomst voor ons reden om met die formule flink uit te pakken. Op vrijdag 10 augustus Levend Cluedo (Moordspel), op maandag 27 augustus een Vossenjacht, op zaterdag en zondag midgetgolfen bij de Borgerswoldhoeve en wordt Summerfun afgesloten met de familiefilm Kauwboy in vanBeresteyn'.