Overslaan en naar de inhoud gaan

Dagje Dolfinarium voor kinderenThuisbegeleiding Meander

Door op maandag, 9 juli, 2012 - 15:08

UITJE - Zaterdag 30 juni zijn 50 kinderen samen met het team van Thuisbegeleiding Meander een dagje uit geweest naar Het Dolfinarium in Harderwijk. De kinderen vonden het "net een echte droom". Thuisbegeleiding Meander kon dit uitje organiseren door de bijdrage van verschillende sponsoren.

Met de bus vanaf Stadskanaal en Veendam zijn de kinderen op 30 juni opgehaald om op avontuur te gaan naar het Dolfinarium. Daar hebben ze verschillende shows met de dolfijnen gezien. De kinderen waren onder de indruk en zeiden: "Het is net een echte droom". Halverwege de dag zijn ze getrakteerd op patat en ijs om het uitje helemaal compleet te maken.

De kinderen waren herkenbaar aan de limoengroene rugzakjes die door Zorggroep Meander beschikbaar zijn gesteld. Hierin zaten versnaperingen van Lubbers AGF van Jan Nieboer uit Stadskanaal, C1000 (Velingspad en Beneluxlaan) uit Stadskanaal en AH te Veendam.
In de bus terug waren de kinderen nog steeds onder de indruk van wat ze hadden beleefd en raakten hier niet over uitgepraat.

Door de financiële bijdrage van de volgende bedrijven is het gelukt om deze 50 kinderen een onbezorgde dag te geven: Deiman Tours Winschoten, Raadhuis Pekela B.V, Handelsonderneming Harkema, Kompas Zuidlaren, Kloeze Installatie Techniek, Stichting Musa, Simon Benus Bouw B.V, Lions Club Veendam, Roskamp Automaterialen, Petit restaurant de Babbelaer, De Jong en Laan, Rabobank, Wieldraaier Recycling, Transportbedrijf Groenewold, Handelsvereniging Vlagtwedde en Bert Smit Reclame.

Thuisbegeleiding Meander is onderdeel van Zorggroep Meander en is onderverdeeld in vier categorieën, Thuisbegeleiding, Het opvoedteam, Video-hometraining en Mijn baby en ik. Thuisbegeleiding biedt begeleiding en ondersteuning aan mensen met psychosociale, psychiatrische of pedagogische problematiek.