Goede prestaties jeugd-atleten in Dronten

Door op maandag, 2 juli, 2012 - 09:52

Bernice Meijer, Dominique Veninga, Emma Verkaaik en Leonie Glazenborg

ATLETIEK - Tijdens de Saskia Memorial Seven in Dronten hebben enkele atleten goede prestaties neergezet. In de finale van de 800 meter meisjes junioren C pakte Emma Verkaaik het zilver met een tijd van 2 minuten en 33,79 seconden. De winst ging naar Iris van Driest van AV Flevo Delta die één seconde eerder de finish passeerde.

In de finale van de 800 meter van de meisjes junioren B werd Bernice Meijer vierde in en tijd van 2 minuten en 25,54 seconden. De clubgenoten Leonie Glazenborg en Dominique Veninga werden vijfde en zesde. Piet Wiersma pakte bij de jongens junioren C een vierde plaats in de finale van de 800 meter. De Wildervanker noteerde een tijd van 2 minuten en 24,33 seconden.

Het viertal Leonie Glazenborg, Emma Verkaaik, Dominique Veninga en Bernice Meijer nam in Dronten ook deel aan de estafette 4 maal 100 meter in de categorie meisjes junioren B. De dames noteerden en tijd van 55, 44 seconden en werden daarmee derde. Bovendien was deze tijd goed voor een nieuw clubrecord in deze categorie.