Overslaan en naar de inhoud gaan

Muzikanten Night of the Guitars spelenop het Museumplein

Door op vrijdag, 29 juni, 2012 - 13:42


Big Brothers Band

GUITARS - Zaterdag 21 juli 2012, aanvang 13.00 uur, is er in het centrum van Veendam op het Museumplein, voor de 2e keerl een buiteneditie van Night of the Guitars, met een middagprogramma van 4 bands en een avondprogramma best of'' met Night of the Guitars.


Double King Band

De bands die vanaf 13.00 uur zullen optreden zijn Big Brothers Band, een jonge band uit Groningen met het betere werk uit de zestiger jaren en een goede indruk achter lieten tijdens het afgelopen Flower Power popfestival op 5 mei. Vanaf 13.50 uur de band Cash'd Out een Johnny Cash Tribute band uit Veendam rond zanger/songwriter Robin Steneker. Vanaf 15.00 uur The Neil Young Mirror Band ook een tributeband en ook uit Veendam, ze waren een paar week terug nog te bewonderen op het Retro popfestival in Emmen en nu in Veendam. Als laatste band deze middag zal om ongeveer 16.00 uur The Double King Band te horen zijn, een rockband rondom broer (Henk) en zus (Anke) Koning.

De muzikanten die 's avonds het podium betreden (20.15 uur) hebben een selectie gemaakt uit de nummers die ze in de afgelopen 7 jaar tijdens de Night of the Guitars hebben gespeeld, 'een best of' dus. De uit 4 personen bestaande vaste bezetting Marcel Wolthof-drums, Ad Antonisse-bas en zang, Marcel van Mook-toetsen en Eddie Tokromo-percussie, de zangeressen Marianne van de Velde, Irene Wilkens en Antoinette Bolt, de zangers Peter Bloem en Everhard Sprik, (neemt ook de presentatie voor zijn rekening), de gitaristen Henk Nieborg, Bé Brakke-zang, Gerry Wolthof-zang, Edwin Jongedijk-zang, Evert Erents, Koos Cramer en Rolf Perdok de Nick Cramer.

www.nightoftheguitars.com


Cash d Out