Overslaan en naar de inhoud gaan

Parkstadveendam niet bereikbaar voor SKV internetgebruikers

Door op donderdag, 28 juni, 2012 - 11:20

PARKSTADVEENDAM - Regelmatig krijgt de redactie van parkstadveendam.nl te horen dat de website parkstadveendam.nl niet bereikbaar is. Op de server van parkstadveendam.nl zijn diverse websites geïnstalleerd o.a. brandweerveendam.nl.

Uit onderzoek is gebleken dat het gaat om SKV internetgebruikers (netvisit). Waar de fout zat was bij de redactie niet bekend. Maar het vermoeden bestond dat het probleem moest liggen bij de SKV omdat wij alleen klachten kregen van SKV internetgebruikers.

Inmiddels is er contact geweest met de SKV om te achterhalen waar het probleem zit. Volgens SKV kunnen mensen die gebruik maken van de IP range 213.109.116.x onze website wel bezoeken. Mensen die op een andere range zitten, zoals 213.109.118.x of . 213.109.119.x krijgen geen toegang tot parkstadveendam en o.a brandweerveendam.nl.

SKV vraagt hun klanten die parkstadveendam.nl niet kunnen bereiken contact met hen op te nemen. Ook de redactie van parkstadveendam hoort dit graag van u via de e-mail adres info@parkstadveendam.nl.

SKV is bereikbaar via de telefoonnummer: 0598 - 712020 en per e-mail: helpdesk@netvisit.nl